Agenda medicala 2010

Agenda medicala 2010
-8%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Farmacologie
Preț: 64,40 lei
70,00 lei (-8%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

AGENDA MEDICALA 2010 - Editia de buzunar. CE VA OFERA AGENDA MEDICALA 2010.

1. Aparitia noilor medicamente inregistrate si intrate in uzul curent in ultima perioada sunt evidentiate cu denumirile comerciale si monografiile aferente la denumirea comuna internationala (DCI) corespunzatoare.

2. Monografii generale, specifice Denumirii Comerciale Internationale, in ordine alfabetica aprobate si utilizate oficial in Romania.

3. Denumiri comerciale de medicamente ale diversilor producatori corescpunzatoare fiecarei Denumiri Comerciale Internationale (D.C.I)

4. Date esentiale necesare informarii rapide asupra unui medicament:
- Denumirea Comerciala Internationala
- Denumirea Comerciala
- Producatori
- Indicatii
- Doze
- Contraindicatii (C.I)
- Reactii adverse
- Precautii

5. Indicatii asupra modului de prescriere conform Nomenclatorului de Medicamente si produse biologice de uz uman elaborat de Agentia Nationala de Medicamente.
6. Reactualizari de ultima ora privitoare la medicamentele intrate in uz in Romania. GHID DE UTILIZARE AL AGENDEI MEDICALE 2010 Precizari: Monografiile se gasesc in ordinea alfabetica dupa Denumirea Comuna Internationala (D.C.I) Monografiile prezentate au un caracter general pentru a oferi informatii imediate si orientative. In cazul in care utilizati un anume produs comercial respectiv. Acordati mare atentie diferentelor existente intre diferite produse comerciale in toti parametri (Doze, Indicatii, Contraindicatii, Reactii adverse etc.) precum si in functie de producator. In cazul in care nu sunteti medic consultati inainte de orice utilizare a unui medicament medicul propriu. Datele prezentate nu suplinesc documentarile exhaustive. Cum folositi Agenda medicala 2010 Cand cunoasteti Denumirea Comuna Internationala a unui medicament - cautati fie: in agenda la litera respectiva (ex: DOXYCYCLINUM - pag.184-185) in indexul general unde precizata pagina corespunzatoare medicamentului pe care il cautati. Cand cunoasteti denumirea comerciala: cautati in indexul alfabetic general cautati pagina indicata Nr.pagini: 1120 Coperti cartonate

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.5670 sec