Agenda medicala 2012. Editia de buzunar

Agenda medicala 2012. Editia de buzunar
-8%
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Farmacologie
Preț: 60,17 lei
65,40 lei (-8%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Agenda Medicala a medicamentelor din Romania. Ce va ofera agenda medicala 2012.

Editia de buzunar a cartii Agenda Medicala 2012,  este reactualizata si imbunatatita fata de cea precedenta, cuprinde: aparitiile noilor medicamente inregistrate si intrate in uzul curent in ultima perioada, evidentiate cu denumirile comerciale, si monografiile aferente la denumirea comuna internationala (DCI) corespunzatoare; monografii generale, specifice DCI, in ordine alfabetica, aprobate si utilizate oficial in Romania; denumiri comerciale de medicamente ale diversilor producatori corespunzatoare fiecarei DCI; date esentiale necesare informarii rapide asupra unui medicament (DCI, denumire comerciala, producator, indicatii, doze, contraindicatii, reactii adverse, precautii); indicatii asupra modului de prescriere conform Nomenclatorului de Medicamente si produse biologice de uz uman elaborat de Agentia Nationala a Medicamentului; reactualizari de ultima ora privitoare la medicamentele intrate in uz in Romania. In plus, editia prezenta cuprinde o sectiune noua, Clasificarea terapeutica, care cuprinde medicamentele clasate dupa tratamentul in care sunt indicate.

1. Aparitiile noilor medicamente inregistrate in intrate in uzul curent in ultima perioada sunt evidentiate cu denumirile comerciale si monografiile aferente la denumirea comuna internationala (DCI) corespunzatoare.

2. Monografii generale, specifice Denumirii Comune Internationale, in ordine alfabetica aprobate si utilizate oficial in Romania.

3.Denumiri comerciale de medicamente ale diversilor producatori corespunzatoare fiecarei Denumiri Comune Internationale (DCI).

4.Date esentiale necesare informarii rapide asupra unui medicament:
      -Denumire Comuna Internationala
      -Denumirea Comerciala
      -Producator
      -Actiuni farmacologice. Indicatii
      -Doze
      -Contraindicatii
      -Reactii adverse
      -Precautii

5.Indicatii asupra modului de prescriere conform Nomenclatorului de Medicamente si produse biologice de uz uman elaborat de Agentia Nationala de Medicamente.

6.Reactualizari de ultima ora privitoare la medicamentele intrate in uz in Romania (conform informatiilor corelate de pa siteurile www.ann.ro - sectiunea Nomenclatr si www.msf-ddf.ro).

7.Actiunile farmacologice si mecanismele de actiune ale medicamentelor.

Autor colaborator: Dr. Farm. Cornel Chirita (Sef lucrari U.M.F. ,,CAROL DAVILA", Facultatea de Farmacie Catedra de Farmacologie si Farmacie Clinica). Farm. Cristina Daniela Marineci
Anul aparitiei: 2012
Coperti cartonate
Nr. pagini: 970
Vezi și alte cărți: Agenda, Medicala, 2012, Medicamente

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1324 sec