Alessandro Baricco, Mireasa tanara - Colectia Raftul Denisei

Alessandro Baricco, Mireasa tanara - Colectia Raftul Denisei
-18%
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 200
Categoria: Romane
Preț: 22,14 lei
27,00 lei (-18%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Cu magia, delicatetea si virtuozitatea dintotdeauna ale artei sale, Alessandro Baricco propune in Mireasa tanara o neobisnuita poveste de dragoste, intre doi tineri meniti unul altuia inca din copilarie, recreand in acelasi timp o lume gata sa se naruie. Critica italiana a plasat romanul in seria cartilor de mare succes ale autorului.

In asteptarea Fiului ratacitor care i-a fost harazit drept sot, Mireasa tanara este initiata in arta iubirii in scene de un splendid erotism difuz. Alaturi de ea, in centrul naratiunii lui Baricco traieste un personaj colectiv, Familia Fiului, cu figuri paradoxale, de un pitoresc rar intalnit, din randul carora se detaseaza Unchiul si servitorul Modesto. La rastimpuri insa, isi face aparitia un personaj improbabil si surprinzator: naratorul, ale carui nelinisti se materializeaza in povestea insasi, conferind cartii aura reflectiei asupra meseriei de a scrie.

„Cum am putea defini romanul Mireasa tanara de Alessandro Baricco? O capricioasa si foarte indrazneata poveste de dragoste, o fabula suprareala, o expunere filozofico-libertina? Sau, mai simplu, incercarea unui Narator (inventat de Baricco) care tinde sa-si exorcizeze prin scris obsesiile?“ (Lorenzo MONDO– La Stampa)

Nr. de pagini: 200
Anul aparitiei: 2016

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.131 sec