Alfabetar - Tablita cu suport
16,90 lei
18,78 lei (-10,01%)

Alfabetar - Tablita cu suport

Alfabetar - Tablita cu suport
-10%
Editura:
Anul publicării: 2014
Preț: 16,90 lei
18,78 lei (-10,01%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Pachetul complet pentru invatarea alfabetului intr-un mod amuzant si exersarea cititului cu litere de tipar! Cu ajutorul accesoriilor din gentuta, copilul va descoperi literele de tipar, va silabisi cuvinte simple, apoi le va citi fluent pe cele mai complicate.

Afise cu litere si cuvinte. Litere si cuvinte cartonata. Carte cu jocuri si exercitii. Tablita-suport


1. Gradul I de dificultate: Invat litere si scriu cuvinte scurte! (afisul 1)

Urmarind literele si ilustratiile corespunzatoare acestora, copilul va avea ocazia sa invete sau sa repete alfabetul. Pe verso-ul afisului, el poate aseza literele detasabile din pachet si sa alcatuiasca astfel cuvinte, tinand cont de imaginea-indiciu, de numarul de litere din care este format fiecare cuvant si de prima sau de ultima litera.

2. Gradul II de dificultate: Citesc si compun cuvinte usoare! (afisul 2 "Citesc cuvinte usoare"; paginile 1-19 din cartea cu jocuri)

Pe al doilea afis, copilul va descoperii o serie de cuvinte usoare, formate din 2 pana la 7 litere, pe care le poate citii singur. Incurajati-l  sa recompuna pe tablita, folosind literele majuscule sau minuscule. Cu ajutorul cartii cu jocuri si exercitii, va invata vocalele si consoanele, va recunoaste literele invatate si va scrie cuvintele usoare.

3. Gradul III de dificultate: Citesc si scriu cuvintele! (afisul 2 verso; paginile 20-25 din cartea cu jocuri)

Pe veso-ul afisului 2, copilul poate sa "scrie" cuvinte usoare cu ajutorul literelor detasabile, folosind ca indiciu imaginea si numarul total de litere ale fiecarui cuvant. Jocurile si exercitiile din carte propuse pentru acest nivel au un grad sporit de dificultate.

4. Gradul IV de dificultate: Formez propozitii! (cuvinte detasabile, tablita; paginile 26-31 din cartea cu jocuri)

Cu ajutorul cuvintelor detasabile din pachet, copilul poate forma zeci de propozitii. Coloritul diferit al cuvintelor il va ajuta sa le identifice mai usor: portocaliu pentru persoane sau vietuitoare, Albastru  pentru lucruri sau notiuni, rou pentru insusiri, verde pentru actiuni si violet pentru cuvintele de legatura. Jocurile si exercitiile din carte propuse pentru acest nivelau un grad sporit de dificultate.

Anul aparitiei: 2014

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1287 sec