Alma Cornea Ionescu, Metoda de pian

Alma Cornea Ionescu, Metoda de pian
-10%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Curs
Preț: 27,00 lei
30,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Metoda de pian publicata in anul 1958 a fot primita cu deosebit interes de public, incurajandu-ma sa-i dau o extindere mai mare, astfel ca ea sa cuprinda materialul necesar pentru primii trei ani de studiu.

De asemenea, tinand seama de sugestiile si propunerile profesorilor, am facut unele modificari si adaugiri in ultima parte a lucrarii.

Sunt incluse o serie de studii alcatuite pe diverse probleme tehnice, selectionate din literatura didacatica universala, precum si un numar de alte piese, majoritatea compuse pe tematica romaneasca, din care profesorul le va alege pe cele mai potrivite pentru posibilitatile micului pianist.

Parerea unor pedagogi contemporani care sustin ca tehnica instrumentala se poate forma si fara studiul zilnic al gamelor sau al  unor studii cu caracter pur tehnic, exclusiv pe baza unor piese melodice, o socotim ca o reactie normala impotriva exagerarilor in studiul gamelor sau a unor studii mecanice. Aceasta idee isi are partea ei pozitiva, totusi nu trebuie sa minimalizam importanta exercitiilor tehnice si sa excludem din programul elevului gamele si studiile inlocuindu-le cu.
Prof. Alma Cornea - Ionescu

Nr. de pagini: 200

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1011 sec