Arhangheli 101

Arhangheli 101
-10%
Editura:
Anul publicării: 2011
Preț: 21,60 lei
24,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Arhangheli 101. Cum poti lua legatura cu arhanghelii Mihail, Rafael, Gabriel, Uriel si altii, pentru a te bucura de vindecare, protectie si calauzire divina - Doreen Virtue

Daca o vei citi, vei afla numeroase povesti adevarate ale unor oameni care s-au bucurat de protectia arhanghelilor, vindecandu-se miraculos sau primind sfaturi si calauzire de la aceste sublime fiinte ceresti.

Legiuni intregi de arhangheli plini de iubire si demni de toata increderea vegheaza asupra ta.

Daca doresti sa aprofundezi relatia cu ei, poti face acest lucru invatandu-le numele si activitatile specifice. In aceasta noua carte, Doreen te invata cum sa iei legatura cu cei 15 arhangheli favoriti ai ei.

Arhanghelii doresc sa te ajute sa duci o viata mai sanatoasa si mai fericita. Fiind fiinte divine nelimitate, ei ii pot ajuta pe toti oamenii simultan.

Aceasta carte fascinanta te va invata ce arhangheli trebuie sa invoci in diferite situatii concrete. Indiferent daca ai crezut sau nu in arhangheli de-a lungul vietii tale, te asiguram ca vei simti nevoia sa recitesti din nou si din nou aceasta carte.

Fragment din carte:

Ariel. Numele lui inseamna:„Leul (sau leoaica) lui Dumnezeu”.
Acest arhanghel este pomenit in textele copte, in scrierile crestine apocrife si in scrierile iudeo-crestine mistice, care afirma la unison ca el guverneaza intreaga natura si lumea subterana.

Ariel lucreaza indeaproape cu arhanghelul Rafael, indeosebi atunci cand tratamentul este acordat animalelor.

Este considerat a fi liderul corului angelic al Virtutilor, care guverneaza ordinea in Universul fizic, veghind asupra soarelui, lunii, stelelor si planetelor, inclusiv asupra Pamantului. De aceea arhanghelul este asociat frecvent cu ecologia. Daca simti chemarea de a lucra in domeniul protejarii mediului inconjurator, a oceanului, a calitatii aerului sau a animalelor, Ariel te poate ajuta.

Fiind ingerul care guverneaza resursele naturale ale planetei, Ariel are grija ca toti oamenii si toate animalele sa aiba parte de tot ceea ce le este necesar…

Din cuprins:

Introducere. CINE SUNT ARHANGHELII?

Capitolul 1. MIHAIL
Capitolul 2. RAFAEL
Capitolul 3. GABRIEL
Capitolul 4. URIEL
Capitolul 5. SAMUEL
Capitolul 6. ARIEL
Capitolul 7. METATRON
Capitolul 8. SANDALFON
Capitolul 9. AZRAEL
Capitolul 10. JOFIEL
Capitolul 11. HANIEL
Capitolul 12. RAZIEL
Capitolul 13. RAGUEL
Capitolul 14. JEREMIEL
Capitolul 15. ZADKIEL

Numarul de pagini: 176 full color
Formatul in cm. (l x L): 12,5 x 17,5
Traducerea din limba engleza: Cristian HANU
Titlul original: Archangels 101: How to Connect Closely with Archangels Michael, Raphael, Uriel, Gabriel and Others for Healing, Protection, and Guidance

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1720 sec