Arina Damian, Matematica si explorarea mediului. Caiet de lucru pentru clasa pregatitoare. Semestrul I

Arina Damian, Matematica si explorarea mediului. Caiet de lucru pentru clasa pregatitoare. Semestrul I
-15%
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Matematica
Preț: 12,04 lei
14,17 lei (-15,03%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Auxiliar didactic realizat in conformitate cu noua programa pentru clasa pregatitoare, avizata de Ministerul Educatiei Nationale prin ordinul nr. 3418/19. 03. 2013.

Prezentul auxiliar didactic contine un material bogat si variat, extrem de eficient in lucrul cu elevul din clasa pregatitoare.

Problemele propuse abordeaza integrat continuturile disciplinelor matematica si explorarea mediului. Realizate pe baza unui suport intuitiv (concret), ele ii ajuta pe copil sa inteleaga notiunile predate. Numaroasele exercitii aplicative, practice, care leaga notiunile abstracte de matematica de viata reala, il fac pe elev sa constientizeze necesitatea invatarii matematicii si sa participe cu placere la ore. Pornind de la imaginile oferite de noi in paginile auxiliarului, cadrele didactice isi pot folosi experienta si creativitatea in alcatuirea unor sarcini noi de lucru. Toate acestea il vor ajuta pe micul scolar sa se integreze cu succes in clasa pregatitoare si sa faca fata cu brio provocarilor care il asteapta.


Nr. de pagini: 96
Anul aparitiei: 2015

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1230 sec