Arta razboiului PSI. Protectia (Tao nu lupta, dar castiga intotdeauna)

Arta razboiului PSI. Protectia (Tao nu lupta, dar castiga intotdeauna)
-18%
Preț: 28,70 lei
35,00 lei (-18%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare - 1
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Non-fiction

DESCRIERE

Se impunea aparitia lucrarii Arta razboiului PSI: Protectia! Numai cei care o vor citi si care o vor practica vor putea spune. Nu am pretentia ca voi spune totul. Nici nu am intentia asta, doresc numai sa deschid drumuri pentru cei care vor, pot si trebuie sa invete sa foloseasca lumina, energiile, entitatile de lumina sau de intuneric.
Din punctul de vedere al unui luptator al luminii, ai nevoie de sursa de energie, de munitie, pentru orice faci. Degeaba, spuneam cursantilor mei, discuti despre cilindri de lumina, conuri, scuturi, sageti sau alte arme de foc, daca nu ai capacitatea de a le da putere la nivel astral. Odata avand acces la lumina, se poate invata orice si vibratia practicantului va creste, iar puterea lui, reprezentata de sistemele de protectie si atac, va fi mai mare.
Lumea a innebunit si suntem victimele atacurilor PSI la orice pas: de la vanzatorul ambulant care este invatat sa-ti spuna poezia si sa ti se concentreze pe al treilea ochi, la televiziune si campanii electorale. Pentru a sti cum sa ne aparam nu este absolut necesar sa stim foarte multe, dar stiind este mai usor decat in lipsa cunoasterii, de aceea este bine sa avem o notiune clara asupra psihicului uman – o masina care se poate defecta.
Ca sa previi asta sau ca sa o repari este necesar sa stim cum este ea alcatuita si cum functioneaza. Trebuie sa precize ca, indiferent de protectia pe care ne-o facem noi, nu suntem inexpugnabili si cel mai bun sistem de protectie este Dumnezeu. Cuprins: Argument Recapitulare Nivelurile la care poate fi atacat PSI un om Cunoasterea de sine. Imaginea. Atacarea credibilitatii prin adevar. Campurile. Sufletul. Punctele si meridianele de acupunctura. Sinele. Furtul sufletului. Chakrele. Somnul. Informarea lucrurilor. Manipularea emotionala. Furtul ingerului si al luminii. Furtul intunericului. Tipurile de energie folosite in atacul PSI Spiritele. Ingerii. Demonii. Lumina in atacul PSI. Transmiterea luminii la distanta fara acord. Grila de cristale. Folosirea spatiilor pozitive in sens negativ.
Folosirea luminii altora. Inductia. Introducerea de mesaje subliminale in timpul terapiei. Cresterea si scaderea vibratiei sau a luminii interioare Protectia Rugaciunea si postul. Sisteme de protectie Folosirea Psalmilor in protectie. Protectia chakrelor. Cilindrii de lumina in protectie. Liturghiile, maslurile si acatistele. Sabiile de lumina in protectie. Initierile Reiki ca forma de protectie. Coloana de lumina a Arhanghelului Mihail. Clopotul lui Buddha. Clopotul bisericii. Folosirea sferei lui Melchisedec pentru protectie, curatare si atac. Flacara argintiu violeta. Stalpul de lumina. Sferele ROGVAIV. Sferele rotative. Unirea celor trei centri de forta - sfera de lumina. Urina si baia de sare. Deturnarea unui atac PSI. Folosirea casetelor si CD-urilor pentru protectie. Atacul ca forma de aparare. Bolile ca forma de aparare.
Protectie prin Reiki. Coranul. Protectia calculatorului. Obturarea chakrelor. Crucea ca simbol de protectie si dezlegare. Sporul casei. Protectia casei. Sexul in protectia PSI. Cristalele in protectia PSI. Conul de lumina. Icoanele. Flacara lui Saint-Germain. Refacerea PSI. Psalmul 50. Folosirea lumanarilor. Grupul in protectie si atac Grupurile in atac.
Terapia de grup. Initierea in grup. Magia in sport. Subconstientul poporului roman. Armele PSI Pericolul ritualurilor Exorcizarile. Molitfe si dezlegari. Molitfele Sfantului Vasile cel Mare. Molitfele Sfantului Ioan Gura de Aur. Rugaciunea Sfantului Ciprian. Din nou despre karma Arderea karmei. Iubirea ca forma de plata karmica. Schemele, rezistentele interioare si modelele parentale Pe scurt despre copiii indigo si cei de cristal Schizofrenia Componenta genetica a schizofreniei. Karma personala. O trauma din trecut. Un act de magie. Posesia demonica. Trezirea sinelui. Personalitatea parentala dominanta. Razboiul PSI cu SEREI Dedicat Bisericii Ortodoxe Romane si nu numai Criticilor mei
Anul publicarii: 2011
Nr. pagini: 224

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.098 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.