Cele 7 Peceti (Isus e cu noi, este si va fi, acum si pururea si-n veci vecilor, Amin)

Cele 7 Peceti (Isus e cu noi, este si va fi, acum si pururea si-n veci vecilor, Amin)
-18%
Editura:
Anul publicării: 2011
Format: 13 x 20
Categoria: Religie
Preț: 28,70 lei
35,00 lei (-18%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Poate ca este timpul sa se discute si despre cea mai mare Taina a Sfintei Scripturi. Departe de mine gandul de a putea descifra odata pentru totdeauna secretul nedescoperit nici macar de inteleptii Cerului, ci doar de Mielul injunghiat.

Incerc doar sa deschid o poarta catre acest secret si, implicit, catre Dumnezeu si Cer pentru cei care vor, pot si trebuie sa intre. Imi asum rolul de deschizator de drumuri, sa deschid cutia Pandorei si sa arunc primul piatra in ceea ce priveste cele sapte peceti ale Bibliei pe care Mantuitorul l-a desfacut si care, in opinia mea, nu reprezinta altceva decat descifrarea unor taine ale spiritului cuprinse in Vechiul Testament care i-au permis lui Iisus sa se recunoasa pe El insusi ca Fiu al Lui Dumnezeu, sa descopere cine este si care este misiunea Lui personala asumata de El insusi pe acest pamant. Sper ca avandu-L alaturi pe acest drum menit sa deschida oamenilor noi cai spre cunoasterea Lui Dumnezeu, voi putea dezvaluin ceea ce odata L-a inscris in istoria omenirii pentru totdeauna ca Fiu al Lui Dumnezeu si ca Mantuitor al planetei Pamant si, de ce nu, al intregului univers spiritual si material.

Nu cititi aceasta carte daca nu sunteti pregatiti sa ganditi singuri, daca ati ales sa fiti oi si nu oameni. Incercati sa o simtiti mai mult decat sa intelegeti. Sa simtiti adevarul din ea dincolo de forme si idei.


Cuprins:

Argument
In loc de prefata
Introducere
Prima pecete: FACEREA
A doua pecete:OMUL, REINCARNAREA
A treia pecete: VIITORUL
A patra pecete: CALEA
A cincea pecete: DEMONUL
Iisus, omul
A sasea pecete: INDUMNEZEIREA
A saptea pecete: IUBIREA
Incheiere
Sinteza


Anul aparitiei: 2011
Nr. pagini: 160

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1401 sec