Arta serviciilor in restaurante si baruri, tehnologie culinara, serviciile hoteliere

Preț: 93,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor: Stere Stavrositu
Editura: ARTA SERVICIILOR IN TURISM
Anul publicării: 2008
DESCRIERE
Arta serviciilor in restaurante si baruri, tehnologie culinara, serviciile hoteliere - Stavrositu, Stere.
Sinteza lucrarii:
PARTEA I: Organizarea si structura restaurantelor pe activitati functionale
PARTEA II: Organizarea si derularea serviciilor in restaurante
PARTEA III: Oferta sortimentelor de bauturi in alimentatie
PARTEA IV: Arta culinara (gastronomia), si managementul de productie in alimentatie
PARTEA V: Grupele de preparare in succesiunea gastronomiei, retete si tehnologii culinare (gastrotehnica)
PARTEA VI: Serviciile hoteliere
Contine planse color (FOTO)
Autor: Stere Stavrositu
Profesor Gr.I - ALIMENTATIE PUBLICA
Inginer diplomat - INGINERIA PRODUSELOR ALIMENTARE
Autor a 12 lucrari si un film (220 min) - ALIMENTATIE PUBLICA CONSTANTA
Coperti carttonate
Nr.pagini: 736
PARTEA I: Organizarea si structura restaurantelor pe activitati functionale
PARTEA II: Organizarea si derularea serviciilor in restaurante
PARTEA III: Oferta sortimentelor de bauturi in alimentatie
PARTEA IV: Arta culinara (gastronomia), si managementul de productie in alimentatie
PARTEA V: Grupele de preparare in succesiunea gastronomiei, retete si tehnologii culinare (gastrotehnica)
PARTEA VI: Serviciile hoteliere
Contine planse color (FOTO)
Autor: Stere Stavrositu
Profesor Gr.I - ALIMENTATIE PUBLICA
Inginer diplomat - INGINERIA PRODUSELOR ALIMENTARE
Autor a 12 lucrari si un film (220 min) - ALIMENTATIE PUBLICA CONSTANTA
Coperti carttonate
Nr.pagini: 736
REVIEW-URI