Managementul calitatii serviciilor si ospitalitatea in restaurante, gastronomie, hoteluri

Managementul calitatii serviciilor si ospitalitatea in restaurante, gastronomie, hoteluri
-18%
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Cursuri
Preț: 65,56 lei
79,95 lei (-18%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Ghid practic de organizare a serviciilor oferite de restaurante si hoteluri, volumul profesorului Stere Stavrositu, specialist cu o experienta de sase decenii in alimentatia publica, analizeaza aspectele specifice domeniului, de la resursele umane, dotarea si compartimentarea unei unitati, primirea si servirea consumatorilor, pina la igiena sau controlul calitatii. Prezentarile teoretice sint completate de sectiuni cu caracter practic: 400 de retete de preparate servite in mod obisnuit in restaurante, un glosar de termeni de specialitate si un set de schite tehnice si fotografii ce ilustreaza compartimentarea, diferite mises en place, ustensilele necesare si modurile de prezentare si servire a bauturilor si preparatelor. Lucrarea poate fi consultata atit de studentii de la facultatile de alimentatie publica si turism, elevii de la colegiile economice, profesori si formatori, cit si de managerii de hoteluri si restaurante sau de personalul din domeniu.
 
Din cuprins:
Managementul calitatii resurselor umane• Organizarea si clasificarea unitatilor de alimentatie• Compartimentarea si dotarea pe activitati functionale• Pregatirea unitatilor pentru primirea si servirea consumatorilor• Forme de prezentare a preparatelor si bauturilor• Primirea si servirea comenzilor• Recomandarea meselor si serviciile pe etapele zilei• Organizarea serviciilor pentru cina, mese festive si oficiale• Sortimentele si tehnologia bauturilor• Retete si tehnologii• Serviciile hoteliere si ospitalitatea turistica• Organizarea activitatii unitatilor de cazare

Editie Cartonata
Nr. de pagini : 584
Anul aparitiei : 2014

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1111 sec