Aspecte controversate in interpretarea si aplicarea prevederilor codului muncii si ale legii dialogului social

Aspecte controversate in interpretarea si aplicarea prevederilor codului muncii si ale legii dialogului social
-10%
Anul publicării: 2013
Categoria: Carti diverse
Preț: 28,80 lei
32,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Aspecte controversate in interpretarea si aplicarea prevederilor codului muncii si ale legii dialogului social In Honorem - Prof. univ. dr. Ion Traian Stefanescu

Prezentul volum cuprinde lucrarile prezentate in cadrul Conferintei Nationale„Aspecte controversate in interpretarea si aplicarea prevederilor Codului muncii si ale Legii dialogului social. Propuneri”, organizata la Facultatea de Drept a Universitatii„Lucian Blaga” din Sibiu, la 27 noiembrie 2012.

Cu prilejul Conferintei a fost omagiat distinsul profesor universitar doctor Ion Traian Stefanescu, cadru didactic la Academia de Studii Economice din Bucuresti, pentru impresionanta activitate didactica si stiintifica in domeniul dreptului muncii, cu ocazia implinirii de catre domnia sa a respectabilei si frumoasei varste de 70 de ani.

Participantii au hotarat ca lucrarile prezentate in cadrul Conferintei sa fie cuprinse intr-un volum omagial, dedicat prof. univ. dr. Ion Traian Stefanescu, fapt care reprezinta, fara indoiala, o recunoastere a prestigiului deosebit de care Domnia Sa se bucura in lumea juridica romaneasca, ca exceptional specialist in domeniul dreptului muncii.

Va felicitam domnule profesor Ion Traian Stefanescu pentru remarcabila activitate si va dorim, in continuare, multa sanatate, putere de munca si succes deplin in tot ceea ce intreprindeti!


Ed. coord. de:Tichindelean Marioara, Monica Gheorghe
Data aparitiei: Iunie 2013
Format: Academic
Pagini: 300

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1185 sec