Atlas de anatomie umana
72,87 lei
85,73 lei (-15%)

Atlas de anatomie umana

Atlas de anatomie umana
-15%
Anul publicării: 2010
Categoria: Altele
Preț: 72,87 lei
85,73 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Atlas de anatomie umana. Haideti sa facem o calatorie in lumea misterioasa a corpului nostru, cu ajutorul unor minunate si detaliate planse anatomice. Analizele si rezumatele de pe parcursul intregii lucrari ne vor permite sa studiem corpul omenesc, de la postura si mersul biped, pana la dezvoltarea creierului si a vorbirii si a acelor structuri anatomice care ne caracterizeaza si ne diferentiaza de animale. Toate organele sunt astfel discutate, incluzand elementele care le sunt caracteristice.
Este acoperita o paleta foarte larga de subiecte care deriva oarecum dintr-o carte traditionala de anatomie. Unele dintre aceste subiecte includ un studiu al istoriei anatomiei, o trecere in revista a tehnologiei folosite pentru studierea organismului uman, a mecanismelor functionale ale sistemelor corpului, precum si a principalelor boli si complicatii legate de fiecare aparat.
Aceasta carte este foarte utila pentru intreaga familie, pentru toti cei care sunt curiosi sa invete mai multe despre corpul lor si vor sa afle cum functioneaza acesta. Este usor de folosit, putand servi si ca un mic ghid de referinta.

• Mai mult de 600 de imagini color (desene, poze, tabele, planse...). Dintre acestea, 380 rezuma principalele caracteristici anatomice si functionale ale fiecarui organ si sistem fiziologic.

- 48 de casete speciale, 21 dintre ele acoperind subiecte medicale, in vreme ce celelalte descriu modul de functionare al aparatelor si organelor anatomice. Sunt de asemenea incluse in carte informatii generale privind problemele medicale precum si intrebari frecvente.


- Glosarul si indexul analitic ne permit sa clarificam rapid orice intrebare sau dubiu pe care l-am avea in legatura cu un termen, sau sa ajungem rapid la o informatie despre un subiect specific.


Format: 23 X 26, 5
Numar pagini: 240
Anul aparitiei: 2010
Vezi și alte cărți: Atlas, Anatomie, Umana

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1062 sec