Atlas de Zoologie - Editie cu coperti, cartonate

Atlas de Zoologie - Editie cu coperti, cartonate
-20%
Anul publicării: 2006
Categoria: Despre animale
Preț: 28,00 lei
35,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Acest Atlas de Zoologie ofera cititorilor sai posibilitatea de a cunoaste lumea animalelor, originea si evolutia ei, precum si caracteristicile diverselor specii. Constituie, asadar, un instrument de maxima utilitate pentru a patrunde in lumea minunata a faunei de pe intreg Pamantul si a ne delecta cu varietatea si formele sale. In acelasi timp, lucrarea pune un accent deosebit pe importanta faunei in echilibrul ecologic al planetei, dar si pe faptul ca aceasta este un element fundamental de sustinere al fiintei umane.

Diferitele parti ale acestei lucrari formeaza un compendiu complet de zoologie. Fiecare capitol este alcatuit din multiple planse si numeroase figuri schematice, dar riguros realizate, care prezinta principalele caracteristici ale anatomiei, fiziologiei, comportamentului si trasaturilor distincte ale fiecarui gen, familii si specii de animale. Ilustratiile, care constituie nucleul central al atlasului, sunt completate de explicatii scurte si notite care faciliteaza intelegerea principalelor concepte anatomice si fiziologice. De asemenea, exista si un indice alfabetic care permite localizarea cu usurinta a tuturor problemelor de interes.

La inceputul acestei editii a Atlasului de Zoologie ne fixam ca obiective realizarea unei lucrari practice, cu scop didactic, utila si accesibila, riguroasa din punct de vedere stiintific si, in acelasi timp, placuta si clara. Speram ca cititorii nostri sa considere indeplinite aceste obiective.An aparitie: 2006
Numar de pagini: 96 pagini
Format A4, coperti cartonate

Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos:
Atlas de zoologie Steaua

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1632 sec