Audienta la un demon mut. Roman istorico-fantastic despre soarta Bisericii in vremurile de pe urma

Audienta la un demon mut. Roman istorico-fantastic despre soarta Bisericii in vremurile de pe urma
Editura:
Categoria: Religie
Preț: 23,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Savatie (Stefan) Bastovoi este autorul unui halucinant roman despre efectele manipularii comuniste asupra mintii copilului–"Iepurii nu mor"– aparut la editura Polirom, care l-a situat printre primii cinci cei mai vinduti autori romani intr‑un top facut de Tirgul International de Carte Gaudeamus (2007). In anul 2008 a fost premiat de Consiliul Europei pentru romanul"Nebunul" si volumul de eseuri"Cind pietrele vorbesc– Biserica fata in fata cu propria imagine". Este detinatorul mai multor premii pentru poezie (fiind prezent in antologii din Franta, SUA, Germania s.a.) si al Premiului pentru Eseu, acordat de Uniunea Scriitorilor din Republica Moldova in 2007 pentru volumul"Ortodoxia pentru postmodernisti".

"Audienta la un demon mut" este o carte perfecta pentru toti cei pasionati de istoria ideilor, de polemicile purtate intre marile religii, de uneltirile organizatiilor oculte si teoria conspiratiei. Documente hotaritoare, incepind de la scrisorile secrete ale lui Lenin cu privire la exterminarea preotilor si pina la dezbaterile recente din cadrul intrunirilor Consiliului Mondial al Bisericilor, fac obiectul cercetarilor unui profesor de fizica de la Chisinau, fost agent KGB, care, in anul 1987, a participat la sedinta secreta de la Kremlin unde au fost impuse noile strategii de infiltrare a agentilor securitatii statului in rindurile ierarhiei bisericesti. Actiunea se desfasoara pe axa Moscova-Chisinau-Bucuresti-Bruxelles.

Ca si scrierea antipodica a lui Dan Brown:"Codul lui Da Vinci", romanul"Audienta la un demon mut" are nevoie de afisarea obligatorie a siglei: ORICE ASEMANARE CU PERSOANE, LOCURI SI INTIMPLARI REALE ESTE PUR INTIMPLATOARE.

Nr. de pagini : 264
Anul aparitiei : 2012

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1062 sec