Bac 2013. Ghid de pregatire pentru Bacalaureat 2013 Matematica (M), Profil Matematica-Informatica (55 de modele de teste)

Bac 2013. Ghid de pregatire pentru Bacalaureat 2013 Matematica (M), Profil Matematica-Informatica (55 de modele de teste)
-20%
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Bacalaureat
Preț: 21,60 lei
27,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Ghidul pentru Bacalaureat 2013 matematica profil (M), Profil Matematica-Informatica vine in sprijinul elevilor de la filiera teoretica, profil real, specializarea matematica-informatica, filiera vocationala, profil militar, specializarea matematica-informatica pentru pregatirea"bac"-ului la matematica.
Mereu adaugita, imbunatatita, adaptata la schimbarile din invatamantul romanesc, aceasta lucrare prezinta exercitii si probleme recapitulative (cele propuse in 100 de variante in anul 2009) structurate pe continuturi de invatare cu care elevii se pot antrena pentru bacalaureat, dar contine, totodata, calendarul si metodologia de organizare a examenului de bacalaureat, programele scolare pentru examenul national de bacalaureat si un breviar teoretic.
Contine Subiectele date la examenul de bacalaureat la matematica 2011 si 2012.
Lucrarea cuprinde 55 de teste de bacalaureat create dupa modelul dat de catre minister.
Colectivul de profesori care a lucrat aceasta carte asigura de multi ani pregatirea elevilor pentru examenul de bacalaureatAutori: C. Angelescu, N. Baciu, O. Badescu, D. Balanescu, N. Buzduga, C. Chirila, D. Chites, M. C. Cimpoesu, G. Constantinescu, D. Cremenescu, D. Cosic, M. Haiducu, M. Ionescu, V. Lupsor, I. Marinescu, ....
Anul aparitiei: 2013
Nr. pagini 339

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1363 sec