Bacalaureat 2009. Istoria Romanilor 100 de variante - Enunturi si rezolvari

Bacalaureat 2009. Istoria Romanilor 100 de variante - Enunturi si rezolvari
-17%
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Bacalaureat
Preț: 22,41 lei
27,00 lei (-17%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Bacalaureat 2009. Istoria Romanilor 100 de variante - Enunturi si rezolvari. Descriere - Bacalaureat 2009. Istoria Romanilor 100 de variante. Bacalaureatul (2009), propus de Ministerul Educatiei si Cercetarii prin Serviciul National de Evaluare si Examinare, se desfasoara in conditiile in care, ca si anul trecut, sunt
publice 100 de variante a cate 3 subiecte din care voi, elevii veti avea, la examen, de rezolvat una singura.

Pentru a veni in sprijinul vostru am elaborat acest ghid practic de rezolvare a celor 100 de variante de subiecte publicate de Minister.
Ghidul nostru se adreseaza im primul rand elevilor, dar, in egala masura profesorilor, constituind un util instrument de lucru, oferind modele de invatare constienta si logica.
Recomandam elevilor sa-si insuseasca mai intai continutul manualului alternativ dupa care studiaza la clasa, apoi sa rezolve variantele propuse, avand astfel posibilitatea de autoevaluare.
Cu convingerea ca procurarea ghidului practic de rezolvare a variantelor de subiecte pentru bacalaureat va poate asigura deplina reusita in confruntarea care va asteapta, va uram mult succes!

Autori: Marian Curculescu, Constantin Dinca, Gheorghe Dondorici, Ariadna Radulescu-Ghitescu
Nr.pagini: 368

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.136 sec