Bacalaureat 2012 matematica M1, 100 de variante. Enunturi si rezolvari

Bacalaureat 2012 matematica M1, 100 de variante. Enunturi si rezolvari
-17%
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Bacalaureat
Preț: 20,75 lei
25,00 lei (-17%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Lucrarea Bacalaureat 2012 matematica M1, 100 de variante. Enunturi si rezolvari se adreseaza tuturor elevilor de liceu, cu deosebire celor din clasa a XII-a care vor sa abordeze cu succes examenul de bacalaureat.

Propunem, dupa modelul publicat de Minister, 100 de variante de subiecte rezolvate (I, II si III), care cuprind practic aplicatii din intreaga programa de bacalaureat. Solutiile problemelor sunt complete si amanuntite, astfel incat sa poata fi parcurse cu usurinta.

Am prezentat uneori mai multe solutii pentru a da elevilor posibilitatea de a o alege pe cea care o considera mai potrivita.

Ii afatuim pe elevi sa abordeze mai intai problemele de la Subiectul I, care pot fi accesibile tuturor si apoi subiectele II si III. Recomandam ca inainte de rezolvarea testelor sa fie invatate unele proprozitii, formule, reguli, proprietati si, eventual, sa fie notate si memorate.

In lucrare sunt multe proleme de trigonometrie care-l obliga pe elev sa cunoasca bine cercul trigonometric, definitiile functiilor trigonometrice directe si inverse, graficele acestora, linia tangentei si a cotangentei, reducerea la primul cadran.

Pentru abordarea unor ecuatii sau identitati trigonometrice am folosit frecvent cercul trigonometric.


Cu speranta ca lucrarea va va fi de un real folos, va uram mult succes.

Autorul


Anul aparitiei: 2012
Nr. pagini: 344
Vezi și alte cărți: Subiecte, Variante, Ecuatii, Bacalaureat 2012

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.3431 sec