Bacalaureat 2015 Matematica M1 - 100 de variante - eunturi si rezolvari (Liviu Petre)

Bacalaureat 2015 Matematica M1 - 100 de variante - eunturi si rezolvari (Liviu Petre)
-20%
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Bacalaureat
Preț: 20,00 lei
25,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Enunturi si Rezolvari Bacalaureat 2015 Matematica M1 - 100 de TESTE.


Argument

Aceasta lucrare se adreseaza tuturor elevilor de liceu, cu deosebire celor din -, clasa a XII -a care vor sa abordeze cu succes examenul de bacalaureat.

Propunem, dupa modelul publicat de Minister, 100 de variante de subiecte rezolvate (1, II si III), care cuprind practic aplicatii din intreaga programa de . bacalaureat. Solutiile problemelor sunt complete si amanuntite, astfel incat sa poata fi parcurse cu usurinta.

Am prezentat uneori mai multe solutii pentru a da elevilor posibilitatea de a o alege pe cea pe care o considera mai potrivita.

Ii sfatuim pe elevi sa abordeze mai intai problemele de la Subiectul 1, care pot fi accesibile tuturor si apoi subiectele II si III. Recomandam ca inainte de rezolvarea testelor sa fie invatate unele propozitii, formule, reguli, proprietati si, eventual, sa fie notate si memorate.

 

In lucrare sunt multe probleme de trigonometrie care-l obliga pe elev sa  cunoasca bine cercul trigonometric, definitiile functiilor trigonometrice directe si inverse, graficele acestora, linia tangentei si a cotangentei, reducerea la primul cadran. Pentru abordarea unor ecuatii sau identitati trigonometrice am folosit frecvent cercul trigonometric.

Cu speranta ca lucrarea va va fi de un real folos, va uram mult succes.

Autorul.


Anul aparitiei: 2015
Nr. pagini: 344

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1001 sec