Bacalaureat 2013 Istorie. Sinteze, scheme, teste de evaluare

Bacalaureat 2013 Istorie. Sinteze, scheme, teste de evaluare
-28%
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Bacalaureat
Preț: 14,33 lei
19,90 lei (-27,99%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Sinteze
    Scheme
    Teste de evaluare

Examenul de bacalaureat reprezinta un moment important in parcursul scolar al tinerei generatii. Culegerea de fata cuprinde sinteze pe temele din programa de bacalaureat, disciplina istorie, dar si modele de teste asamblate in mod original. Sintezele au fost realizate pe baza competentelor specifice si a cerintelor de evaluare generale impuse de Centrul National de Evaluare si Examinare.

Autorii propun modele de subiecte, realizate pe fiecare tema din programa de bacalaureat, ceea ce se constituie ca o noutate in peisajul lucrarilor de acest gen. Modelele de subiecte  pot fi asamblate, in teste de fiecare profesor, la clasa, in functie de nivelul de cunoastere al elevilor si de  parcurgerea materiei.

Variantele de teste de examen prezentate la examenul de bacalaureat din anii 2011 si 2012 si care au fost incluse in lucrare, au rolul de a obisnui, pe de o parte, pe elevi cu modelul cerut de Centrul National de Evaluare si Examinare, iar pe de alta parte de a  le indica nivelul de exigenta cerut de acest examen. Sugestiile de rezolvare explica elevilor modul in care pot fi abordate temele din programa de bacalaureat, disciplina istorie, ajutand, implicit, la invatarea coerenta si logica a materiei de examen.

Suntem de parere ca prezenta culegere de sinteze si teste poate contribui, in mod decisiv, la succesul la proba de istorie, dar nu poate suplini insusirea si intelegerea materiei de studiu de catre fiecare candidat in parte.
Numar pagini:176
Anul aparitiei;2013

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1191 sec