Bacalaureat Istorie 2019. Sinteze, Scheme, Teste de evaluare - Conform noilor modele stabilite de MEN - Marilena Bercea

PRP: 29,90 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 17,94 lei
Diferență: 11,96 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2018
Categoria: Bacalaureat 2023

DESCRIERE

Cartea autorului Marilena Bercea „Bacalaureat Istorie 2019. Sinteze, Scheme, Teste de evaluare - Conform noilor modele stabilite de MEN - Marilena Bercea" de la editura CORINT

Lucrarea este avizata de M. E. N. prin OM 3022/08. 01. 2018.

Lucrarea de față – care îşi propune să fie un instrument de lucru util şi accesibil – se adresează atât elevilor care susţin examenul de bacalaureat, proba de istorie, cât şi cadrelor didactice.

• Sintezele, alcătuite conform programei de bacalaureat, au fost concepute pe baza competențelor specifice şi a cerințelor de evaluare generale ale Centrului Național de Evaluare şi Examinare.

• Modelele de subiecte realizate pe fiecare temă din programa de bacalaureat reprezintă o noutate în peisajul lucrărilor de acest gen. Modelele pot fi asamblate, în teste, de fiecare profesor, la clasă, în funcție de nivelul de cunoaştere al elevilor şi de materia parcursă.

• Sugestiile de rezolvare le explică elevilor modul în care pot fi abordate temele din programa de bacalaureat, ajutând, implicit, la învățarea coerentă şi logică a materiei de examen.


Lucrarea poate fi utilizată pentru pregătirea examenului de bacalaureat, fiind alcătuită în conformitate cu programa de examen.Autor(i): Marilena Bercea, Mirela Chioveanu, Mihai Manea, Mirela Popescu
Anul aparitiei: 2018
Format: 15X23 cm
Nr. pagini: 224

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1025 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.