Bacalaureat Limba si literatura romana 2010 (Ghid de recapitulare)

Bacalaureat Limba si literatura romana 2010 (Ghid de recapitulare)
-20%
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Bacalaureat
Preț: 23,20 lei
29,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Ghid de recapitulare pentru BACALAUREAT 2010 - Limba si literatura romana.


Precizari:
Alaturi de modelele propuse de M.E.C.I., autorii Ghidului propun alte 40 de modele din fiecare subiect asemanatoare cu cele propuse de M.E.C.I. Spre deosebire de anul trecut, cand subiectul I se propuneau numai texte poetice, in acest an, pe langa aceastea, autorii Ghidului propun si texe in proza si dramatice.

Contine si Modelele de teste propuse de M.E.C.I. si C.N.C.E.I.P.
Ca si in anul scolar trecut, pentru a veni in sprijinul absolventilor de liceu, Editura SIGMA pune la dispozitia acestora Ghidul de pregatire pentru bacalaureat la Limba si literatura romana, pentru anul 2010, care cuprinde modelele de subiecte publicate de M.E.C.I. la data de 30 octombrie 2009, precum si posibile modele de raspuns pentru fiecare varianta.
Alaturi de modelele propuse de M.E.C.I., autorii Ghidului propun alte 40 de modele din fiecare subiect asemanatoare cu cele propuse de M.E.C.I. Spre deosebire de anul trecut, cand la subiectul I se propuneau numai texte poetice, in acest an, pe langa acestea, autorii Ghidului propun si texte in proza si dramatice.
In finalul lucrarii oferim absolventilor cele mai importante notiuni privind formarea si evolutia limbii romane, elemente de stilistica, de limbaj poetic, de prozodie, notiuni despre curentele culturale si literare, periodizarea literaturii romane, valoarea stilistica a partilor de vorbire, precum si conceptele operationale referitoare la proza, poezie si dramaturgie.
La rezolvarea enunturilor si-au adus contributia profesori de prestigiu din intreaga tara, care au valorificat astfel experienta bogata de la catedra si carora le multumim pe aceasta cale.
Mentionam ca rezolvarile propuse in aceasta carte sunt numai niste puncte de sprijin, niste modele de lucru pe care le oferim elevilor, acestia putand oricand sa le adapteze, in functie de


Anul aparitiei: 2009
Nr.pagini: 272
Editura: Sigma

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.2342 sec