Banii si Legea Atractiei. Invata cum poti atrage in viata ta bogatia, o stare de sanatate si de fericire perfecta

Banii si Legea Atractiei. Invata cum poti atrage in viata ta bogatia, o stare de sanatate si de fericire perfecta
-10%
Editura:
Anul publicării: 2009
Preț: 31,50 lei
35,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Banii si Legea Atractiei. Invata cum poti atrage in viata ta bogatia, o stare de sanatate si de fericire perfecta. Prezentare - Banii si Legea Atractiei. Invata cum poti atrage in viata ta bogatia, o stare de sanatate si de fericire perfecta. Foarte multi oameni care au vazut filmul sau care au citit cartea  The Secret– Secretul cred caîi pot cere universului orice lucru material, iar Legea Atractiei li-l va livra. Lucrurile nu suntînsa atât de simple. Ca sa poti schimba lumeaîn care traiesti, trebuie maiîntâi saîti schimbi modul de gândire.În aceasta carte extraordinara, Esther si Jerry Hicks dezvaluie secretul care se ascundeîn spatele Legii Atractiei. Cei doi autori explicaîn detaliu cum trebuie saîti focalizezi energia pentru a manifesta starea de prosperitate.

Învata cum poti creaîn viata ta o stare de abundenta:

Focalizându-te asupra lucrurilor pe care ti le dorestiîn viata, si nu asupra lucrurilor pe care nu ti le doresti;

Considerându-te un om bogat, nu un om sarac;

Bucurându-te deja de obiectul sau de modul de viata pe care ti-l doresti (de pilda, de casa sau de masina pe care ai vrea sa le ai).

Tehnicile extrem de eficiente oferite de Abrahamîti vor explica ceînseamna cu adevarat prosperitatea si te vorînvata cum sa folosesti corect Legea Atractiei pentru a manifesta aceasta energieîn viata ta.

Universul ofera o mare abundenta care este disponibila TUTUROR. Secretul constaîn a vizualiza aceasta bogatie siîn a ti-o dori. Numaiîn acest fel o vei putea atrageîn viata ta. Constientizeaza faptul ca ai puterea de a atrage tot ceea ceîti doresti. Afirma faptul ca banii curg cu usurinta catre tine si ca te bucuri de o abundenta si de o prosperitate nelimitate.

 Numarul de pagini: 378
 Formatulîn cm. (l x L): 13 x 20

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.2414 sec