Intrarea in vortex. Ghid practic

Intrarea in vortex. Ghid practic
-10%
Editura:
Anul publicării: 2012
Preț: 18,00 lei
20,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Cartea Intrarea in vortex. Ghid practic, scrisa de autorii Esther Hicks si Jerry Hicks face parte din cartile pentru dezvoltare personala.


Prin practicarea zilnica a meditatiilor din acest ghid frecventa ta de vibratie va creste, iar in fiinta ta se vor dezvolta in scurt timp noi tipare vibratorii, pana cand vei capata inclinatia naturala de a te situa in interiorul vortexului tau.

Vei ajunge sa traiesti astfel viata pe care ti-o doresti cu adevarat, accesand Energia care creeaza lumile si lasand-o sa curga in mod natural catre indeplinirea dorintelor tale, caci tu esti una cu realitatea ta.

Dorim sa stii ca atunci cand te relaxezi si respiri profund, tu te pui in mod natural la unison cu frecventa de vibratie a Sursei tale, care se afla deja in interiorul vortexului.

Acest exercitiu nu are nimic de-a face cu efortul sau cu dorinta de a obtine cu orice pret rezultate, ci este un exercitiu de relaxare si de cultivare a receptivitatii… care iti va permite treptat sa redevii cel-care-esti-cu-adevarat.


Un instrument usor de pus in practica, asa cum nu a mai existat vreodata altul, care sa il ajute pe cititor sa isi schimbe perspectiva si sa se simta mai bine in patru domenii ale vietii sale: bunastarea generala, abundenta fizica, bunastarea fizica si relatiile.

Daca poti descoperi o modalitate de a-ti schimba focalizarea, astfel incat sa te situezi in interiorul vortexului, respectiv sa te pui la unison cu
cel-care-esti-cu-adevarat, starea ta de spirit va deveni astfel 100% pozitiva, iar probabilitatea ca dorintele tale sa se indeplineasca va creste considerabil.

Acesta este unicul scop al acestui ghid practic.

El te poate ajuta sa elimini mai rapid gandurile de rezistenta, pe care o parte le-ai cultivat intreaga ta viata.

In acest fel, te vei folosi in mod direct de Energia care creeaza lumile pentru a ajunge acolo unde doresti si pentru a trai viata pe care o preferi. Din Introducerea lui Abraham


CUPRINS:

Prefata

Introducere
Meditatie. Bunastarea generala
Meditatie. Abundenta financiara
Meditatie. Bunastarea fizica
Meditatie. Relatiile

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1816 sec