Biblia barbatului (Man. The Book)

Biblia barbatului (Man. The Book)
-25%
Anul publicării: 2009
Categoria: Altele
Preț: 24,38 lei
32,50 lei (-24,98%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Biblia barbatului (Man. The Book). Prezentare - Biblia barbatului. Cartea aceasta repune in drepturi barbatii, de aceea ar trebui sa ciocneasca toti un pahar in cinstea aparitiei volumului mult asteptata: Biblia barbatului. Este o carte-manifest esentiala, ce nu ar trebui sa lipseasca din biblioteca niciunui barbat, putand fi considerata, pe drept cuvant, unul dintre ultimele vestigii de masculinitate intr-o societate care tinde tot mai mult spre efeminare si epilarea picioarelor.
Cele 975 de sfaturi prezentate de cei sase autori, cu un umor de buna calitate, vor aduce la suprafata adevarata esenta a barbatilor– pradatori innascuti, doritori de competitii, doamne voluptoase, bere si bauturi alcoolice tari, ciocniri verbale si fizice sau, intr-un cuvant, de distractie. Desigur ca intr-o carte destinata barbatilor femeia trebuie sa ocupe locul de onoare, aspectele legate de sexul frumos fiind intoarse pe toate partile...
Nu sunt uitate nici restul prioritatilor masculine, cum ar fi frecventarea barurilor si a restaurantelor, sportul, injuraturile sau demascarea prefacutilor, acele copii palide care nu vor ajunge niciodata barbati adevarati.
Cartea poate fi considerata, pe drept cuvant, un abecedar al barbatiei, reusind sa descreteasca fruntile si sa provoace hohote de ras de la primul pana la ultimul sfat.

Autori: Clay Travis, Chris Shaw, DJ Harrison, Josh Townsend, Kwo, Hunter Mcrary
Anul aparitiei: 2009
Formatul: 140x205
Numar pagini: 160

REVIEW-URI

Rating general
5
1 review
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs
scrie un review
5
O carte extraordinara. Intradevar merita citita, ba chiar rectific...memorarta

Titluri de aceiași autori

Created in 0.128 sec