Brandient 101

Brandient 101
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Bussines
Preț: 79,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Brandient 101, prima carte romaneasca dedicata designului de brand autohton, aduna 101 identitati vizuale de corporatii si produse, desenate de companie in primii opt ani de existenta.

“Designul trebuie sa rezolve probleme si oportunitati reale de business si este o investitie cu durata foarte mare de viata. Dupa o jumatate de secol de uniformitate cenusie si colectivism, designul ofera individualitate si culoare. Din acest punct de vedere, in Romania, ne-am aflat in locul potrivit, la momentul potrivit.”—Cristian‘Kit’ Paul, Creative Partner Brandient.

Cartea este o premiera pe piata autohtona si prezinta, sub forma unei colectii elegante, activitatea de pionierat in branding pe care compania a desfasurat-o in Romania. Identitatile grafice semnate Brandient fac deja parte din peisajul cotidian si este sigur ca orice roman a intrat in contact cu cel putin una dintre ele. In plus, multe sunt detinatoarele unor prestigioase premii internationale de design si branding, fiind publicate in carti de specialitate.

- 101 identitati grafice create de Brandient intre 2002 si 2010;
- Editie bilingva in limbile engleza si romana;
- 224 pagini color, coperti cartonate;

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1785 sec