Broderii
29,70 lei
33,00 lei (-10%)

Broderii

Broderii
-10%
Anul publicării: 2010
Categoria: Romane
Preț: 29,70 lei
33,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Broderii face parte din aceeasi familie a romanelor grafice in care Satrapi isi transpune alb-negru diferite episoade autobiografice. Considerat un fel de Sex and the City iranian, acest volum nu scapa din vedere nici un subiect picant, fara sa cada insa in frivolitate.

Trei generatii de femei din familia lui Marji discuta degajat, sfidand eventualele prejudecati despre umorul si relaxarea femeilor musulmane, despre sex, dragoste, cosmetica, dezamagire si ritualuri sociale.

Cartea lui Satrapi abordeaza, pe ton de sueta perfect integrat in benzi desenate, casatoriile aranjate, dorinta femeilor de a transforma rigorile unei lumi stricte intr-un joc al inteligentei sau strategiile pentru simularea virginitatii. Sub un titlu aparent banal se dezvaluie, cu foarte multa ironie si umor contagios, teme care nu se sfiesc sa dea de gandit. Broderii deschide o lume ascunsa de cele mai multe ori sub valuri, in care libertatea femeii trebuie constant negociata.

Un nou roman grafic marca Marjane Satrapi, in care umorul discutiilor dintre mai multe generatii de femei iraniene este gata sa ridice valul care ascunde, de cele mai multe ori, realitati nebanuite ochiului profan.

Nr. de pagini: 136
Anul aparitiei: 2010

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

44,91 lei
49,90 lei (-10%)
Created in 1.6935 sec