Caderea din timp
19,70 lei
24,03 lei (-18,02%)

Caderea din timp

Caderea din timp
-18%
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Proza Diversa
Preț: 19,70 lei
24,03 lei (-18,02%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE


David Grossman este autorul bestsellerului Pina la capatul pamintului, roman distins in 2009 cu premiul Albatross, acordat de Fundatia Günter Grass din Germania, si in 2011 cu premiile Medicis Etranger si JQ Wingate.
 
Cartea lui David Grossman, Caderea din timp, este un amplu si tulburator poem„pe mai multe voci”.
 
Se spune ca timpul vindeca ranile, dar unele rani nu se vindeca niciodata. Unul dintre eroii cartii pleaca in cautarea a ceea ce a pierdut, sperind sa regaseasca acel ceva acolo, undeva, in afara timpului. Lunga pribegie„dincolo” este, pentru autorul cartii, prilejul unei rascolitoare meditatii asupra vietii si a mortii si o ravasitoare marturie de iubire parinteasca. Cartea este un recviem strabatut de credinta in fortele nesecate ale vietii si ale caldurii omenesti adevarate.
 
„Povestea pe care o scriu e o alta casa a mea, desi uneori dureaza doi sau trei ani pina devine intr-adevar o casa. Cind am o poveste, cind stiu firea si limbajul fiecarui personaj, nu ma simt niciodata singur. Uneori mai scriu si cite o carte relaxanta, dar iau literatura in serios. Aici ai de-a face cu explozibili. Poti schimba viata unui cititor; poti schimba– ba chiar cred ca ar trebui sa schimbi– pina si viata ta.” (David Grossman)
 
„Caderea din timp nu este un volum autobiografic si nici nu se petrece in Israel. Insa, pentru a-l scrie, autorul a fost nevoit sa exploreze abisul profund al propriilor sale sentimente.” (The Guardian)
 
„David Grossman are talentul de a se uita in sufletul unui om si de a gasi acolo esenta irepetabila a umanitatii.” (Nicole Krauss)
ANUL APARITIEI:    2013
NUMAR PAGINI:    200
FORMAT:    130x200

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1303 sec