Calatoria Suprema
20,48 lei
24,09 lei (-14,99%)

Calatoria Suprema

Calatoria Suprema
-15%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Ezoteric
Preț: 20,48 lei
24,09 lei (-14,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Exista o mare deosebire intre aceasta carte si prima lucrare a lui Robert Monroe, Calatorii in afara corpului. Pana acum a fost vorba despre povestea singulara a lui Monroe, despre propriile sale aventuri pe care le-a descris, propriile sale intalniri, dialoguri, pericole si descoperiri. In Calatoria suprema, el ne spune cum si-a gasit calea– noua directie– cum a calatorit de-a lungul acesteia si dezvaluie motivul si scopul acestei expeditii de pionierat. Iar cel mai important aspect este acela ca el include relatarile altora, care, prin noile sale programe de invatare, au reusit sa desluseasca harta, sa urmeze directia si sa indeplineasca acelasi scop.

Cei care nu sunt familiarizati cu experientele in afara corpului pot gasi in aceasta carte ecouri, semnificatii, intelesuri sau puncte de recunoastere, care le pot reaminti ceva ce s-a intamplat, poate, intr-un vis– in acea stare crepusculara dintre somn si trezire, sau intr-un moment brusc de intelegere sau intuitie, cand totul pare sa revina la locul potrivit si sa capete sens. Cei care sunt familiarizati cu astfel de experiente, vor deveni si mai constienti de dificultatea de a-si reda experientele intr-un limbaj usor de inteles.

Intr-o continuare mult asteptata a scrierilor sale, Monroe exploreaza oportunitatile profitabile care se afla dincolo de limitele lumii fizice. El traseaza calea ce ni se deschide cand ne parasim vietile fizice si il poarta pe cititor, alaturi de el, intr-o calatorie antrenanta, care extinde limitele experientei omenesti. Aceasta este o calatorie care dezvaluie adevarul fundamental privind semnificatia si scopul vietii, precum si ceea ce se afla dincolo de ea. Calatoria suprema este capodopera unui ganditor si explorator indraznet si original. Anul aparitiei: 2011 Nr. pagini: 274 Format: 13x20

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

20,48 lei
24,09 lei (-14,99%)
Created in 0.1068 sec