Calatorii indepartate
20,48 lei
24,09 lei (-14,99%)

Calatorii indepartate

Calatorii indepartate
-15%
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 382
Preț: 20,48 lei
24,09 lei (-14,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

 „Lucrarea Calatorii indepartate este minunata. Ea descrie, pentru prima data intr-o maniera clar de inteles, ciclul existentei umane prin viata si moarte”.

 „O alta carte mult asteptata, scrisa de Robert Monroe reprezinta o contributie majora la modul in care intelegem sufletul uman”.

– Dr. Charles T. Tart, University of California, Davis

 „Ceea ce avem aici este, fara indoiala, o lucrare esentiala intr-un domeniu de o importanta majora, dar in mare parte neluat in seama.”

– Metapsychology

 „Cartea Calatorii indepartate” este recomandata celor care sunt suficient de curiosi pentru a accepta noi idei despre cine sunt ei cu adevarat si de ce sunt aici.”

– Common Boundary

 Prin aceasta lucrare clasica si de succes, Calatorii indepartate, Robert Monroe le prezinta cititorilor extraordinarele lui calatorii in afara corpului, spre constiinta exterioara. Acum, dupa mai mult de un deceniu de cercetare psihologica si parapsihologica, el ne vorbeste despre o odisee complet noua si fascinanta, care ne poarta dincolo de dimensiunile cunoscute ale universului. Scrisa cu multa intuitie si discernamant, Calatorii indepartate ne ofera o noua perspectiva asupra posibilitatilor nelimitate si resurselor uitate, ale mintii umane.

Nr. de pagini: 382
Anul aparitiei: 2011

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

20,48 lei
24,09 lei (-14,99%)
Created in 0.2009 sec