Calatorie in jurul cuvintelor - Carte si CD. Activitati de invatare integrata pentru DLC si DS pentru grupele mijlocie - mare. Contine 36 de animatii educative si 28 de jocuri edu-distractive

Calatorie in jurul cuvintelor - Carte si CD. Activitati de invatare integrata pentru DLC si DS pentru grupele mijlocie - mare. Contine 36 de animatii educative si 28 de jocuri edu-distractive
-10%
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Generalitati
Preț: 15,30 lei
17,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

”Calatorie in jurul cuvintelor” este un pachet educational destinat grupelor mijlocie si mare, cuprinzand activitati de invatare integrata pentru domeniile ”Limba si comunicare” si ”Stiinte”. Pachetul este format dintr-o revista (68 de pagini color) si un CD (soft educational).

Aiurel si Nano sunt doua jucarii haiose care prind viata si pornesc intr-o palpitanta calatorie in jurul cuvintelor. Ei se teleporteaza prin diferite medii de viata si intra in tot felul de situatii amuzante: in tinutul de gheata participa la un concurs de fotografii alaturi de pinguinul Didi, il ajuta pe Patrocle sa intocmeasca un amuzant documentar despre animalele de la ferma, ii vin de hac vulpitei Foxi, se aventureaza prin tarile calde si prin lumea insectelor, ajung pana in adancurile marii pentru a-l ajuta pe delfinul Denis sa gaseasca cufarul cu litere, apoi fac o calatorie in timp pana in vremea dinozaurilor.

De-a lungul celor 36 de animatii educative si 28 de jocuri edu-distractive, copilul isi consolideaza, intr-un mod placut si distractiv, principalele notiuni de limba si comunicare si stiinte.

Revista ce insoteste CD-ul are 68 de pagini color, pline cu activitati de invatare integrata, diferentiate pentru fiecare grupa. Multe dintre sarcinile de lucru implica si activitati practice (decupare, lipire, indoire). In interiorul revistei se gaseste un joc didactic cu 17 piese, in care copilul este invitat sa exprime diferite stari emotionale. La final, fiecare copil isi poate confectiona o mini-carticica cu cele mai amuzante secvente din aventurile celor doi prieteni.

Nr. de pagini: 68
Anul aparitiei: 2015

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1655 sec