Calatorii pentru o viata. 500 de locuri unice (volumul 4)

Calatorii pentru o viata. 500 de locuri unice (volumul 4)
-28%
Editura:
Anul publicării: 2011
Preț: 14,33 lei
19,90 lei (-27,99%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

ELE MAI FRUMOASE CALATORII PE CARE LE-ATI PUTEA FACE VREODATA PE APA

Mergeti cu pluta prin Marele Canion, luati feluca in aval pe Nil, navigati cu vaporasul in Anglia sau faceti o croaziera pe Dunare.

CU MAS INA

Facet i-va de cap pe Route 66, conduceti de la Delhi la Taj Mahal sau facet  i un tur pe malul lacului Garda sau in Dolomitii din Italia.

CU TRENUL

Beti Pisco Sour in trenuletul care va duce prin Peru catre lacul Titicaca, parcurget i cu viteza Japonia in Shinkansen sau luati-o incet prin salbaticia Africii, intr-un safari in rezervatiile de vanatoare din Africa de Sud.

PE JOS

Traversati un fluviu lat de peste un kilometru in Parcul National Denali din Alaska, mergeti pe jos prin defileul Samaria din Creta sau faceti o excursie pana la tabara de baza de pe Everest.

PE BICICLETA

Traversati cunoscuta Autostrada a Mortii din Bolivia, facet  i mountain-biking prin Transilvania sau schimbati viteza pe linistitele drumuri de tara din Provence.

CALARE

Mergeti pe Traseul Santa Fe, luati caravana de camile prin Maroc, calariti in Anzi sau faceti un safari calare pe elefanti in Nepal.

DIN AER

Zburati deasupra paradisului hawaian, alunecati cu planorul deasupra orasului Rio, admirati cascada Victoria dintr-un aparat usor de zbor sau bucurat  i-va de privelisti aeriene deasupra Marii Bariere de Corali din Australia.

CU ALTE MIJLOACE DE TRANSPORT

Faceti o cursa cu sania trasa de caini in Alaska, luati elicopterul in Columbia Britanica, faceti scufundari in Belize, deplasat  i-va in pas de tango in Buenos Aires sau admirati balenele de la bordul vaporasului in Insulele Azore.

PLUS

Peste 20 de liste Top 10, variind de la croaziere la plimbari cu tramvaiul, de la trasee subterane la rute pentru biciclisti.Numar pagini: 96
Anul aparitiei: 2011

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1284 sec