Calatorul

Calatorul
-20%
ISBN: 973-103-074-3
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 512
Categoria: Romane
Preț: 28,00 lei
35,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

O lume care exista in umbra universului nostru

Un conflict asa cum nu vom vedea vreodata

O femeie care sta intre cei hotariti sa controleze istoria si cei care isi risca viata pentru libertate

Gabriel si Michael Corrigan sint probabil ultimii supravietuitori ai unei societati secrete, odinioara puternice, ai carei membri erau numiti Calatori si care au influentat cursul istoriei. insa viata le e in pericol: sint vinati de Tabula, o organizatie de mercenari care urmareste eradicarea Calatorilor si obtinerea controlului total asupra lumii. Iar singura care se afla intre cele doua tabere este Maya? membra a unei mici grupari de razboinici cunoscuti drept Arlechini, a caror misiune este sa-i protejeze pe Calatori cu orice pret.

Intr-o serie de urmariri nebunesti, de lupte cu sabii si de ciocniri pline de suspans, cele trei grupuri sint implicate intr-o infruntare pe viata si pe moarte, al carei deznodamint este deocamdata departe.

Proiectat ca o trilogie denumita Al patrulea tarim, Calatorul a facut o impresie puternica asupra tuturor criticilor. Twelve Hawks abordeaza in acest roman idei precum liberul arbitru si determinismul, conflictul dintre bine si rau, controlul social si dimensiunile alternative, impresionind totodata prin vastele cunostinte legate de Noul Testament si de teoria sirurilor. Desi criticii au comparat romanul cu filme precum Kill Bill, Razboiul Stelelor si Matrix? cu ecouri din autori de calibrul lui Dan Brown, Stephen King, George Orwell si Michael Crichton?, ei au cazut de acord asupra originalitatii lui absolute. Datorita complexitatii subiectului, Hawks ar fi putut da gres cu usurinta. insa de la intriga sofisticata la personajele extrem de bine conturate, intregul ansamblu este fara cusur.

Nr. de pagini: 512
Anul aparitiei: 2006

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

19,99 lei
24,99 lei (-20,01%)
Created in 0.1366 sec