Raul intunecat - Carte de buzunar
18,74 lei
24,99 lei (-25,01%)

Raul intunecat - Carte de buzunar

Raul intunecat - Carte de buzunar
-25%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Non-fiction
Preț: 18,74 lei
24,99 lei (-25,01%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

O cursa disperata pentru salvarea unui calator pierdut, o batalie epica pentru libertate, doi frati a caror putere ii pune in conflict... Unul cu celalalt  Continuare a romanului "Calatorul", "Raul intunecat" urmareste aventura celor doi frati pe care viata i-a trimis pe drumuri diametral opuse.

Gabriel si protectoarea lui, Maya, doresc sa fuga din New York, in cautarea Calatorului de mult pierdut. In acelasi timp, fratele lui, Michael, ordona Fratiei - gruparea nemiloasa care il vaneaza pe Gabriel - sa declanseze o cautare febrila a aceluiasi Calator, omul a carui existenta ameninta fundamentele noii puteri instaurate de Michael.

Cursa se muta din tunelele subterane ale New Yorkului si Londrei, in ruinele ascunse sub Roma si Berlin, precum si in Africa, intr-o zona indepartata unde se zvoneste ca este ascunsa cea mai pretioasa comoara a istoriei. Raul intunecat reprezinta o intoarcere captivanta la locurile si personajele fascinante din Calatorul, prezentand o viziune sumbra a unei lumi unde atat speranta, cat si libertatea sunt pe cale sa dispara.

Nr. de pagini: 384
Anul aparitiei: 2010

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

26,25 lei
35,00 lei (-25%)
Created in 0.1067 sec