Calauzirea divina. Cum poti intra in dialog cu Dumnezeu si cu ingerii tai pazitori

Calauzirea divina. Cum poti intra in dialog cu Dumnezeu si cu ingerii tai pazitori
-10%
Editura:
Anul publicării: 2010
Preț: 19,80 lei
22,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Calauzirea divina de Doreen Virtue. „Cel mai recent bestseller al lui Doreen Virtue, Calauzirea divina, este scris cu multa elocventa.”

Revista Awareness

„Aceasta carte va fi extrem de populara printre fanii lui Neale Donald Walsh.”

Libray Journal

„Calauzirea divina este o carte remarcabila… Doreen Virtue nu inceteaza sa ne surprinda. Ea ne reaminteste ca mintea este pazitoarea portii sufletului si inimii, si ne ofera instructiuni practice prin care ne putem deschide aceasta poarta, eliberandu-ne astfel inima si sufletul prin primirea unor mesaje sigure de la Dumnezeu si de la ingerii Lui.”

Nick Bunick, personajul principal din cartea Mesagerii,
in Cuvantul Inainte la cartea Calauzirea divina

In aceasta carte veti gasi aceleasi metode pe care le-am predat participantilor la conferintele mele. Aceste metode le-au permis multor mii de participanti la seminarele mele sa primeasca mesajele lui Dumnezeu. Cursantii mei provin din toate mediile sociale si au cele mai variate varste, nationalitati, nivele de educatie si venituri. Am avut cursanti protestanti, catolici, adepti ai Noii Gandiri, mormoni, evrei, budisti, musulmani, agnostici si de alte credinte. In mod similar, aceasta carte se adreseaza adeptilor tuturor credintelor din lume, caci Dumnezeu si ingerii Lui isi transmit mesajele tuturor oamenilor, indiferent de credinta lor.


Numarul de pagini: 288
Formatulîn cm. (l x L): 13 x 20

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.3013 sec