Cangurul - Matematica distractiva pentru clasele V-VIII

Cangurul - Matematica distractiva pentru clasele V-VIII
-20%
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Matematica
Preț: 14,40 lei
18,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Matematica distractiva pentru clasele V-VIII.Concursul European de Matematica Aplicata Cangurul.

Cangurul iti va demonstra ca metematica este un univers in care creativitatea, intuitia, spontaneitatea, jocul sunt cheia succesului tau.
Cel mai raspandit joc-concurs de matematica din lume, CANGURUL este un proiect de invatamant care urmareste implicarea prin joc a tuturor elevilor, nu numai a celor mai buni. Concursul solicita cunostinte generale de matematica, si dezvolta logica, intuitia, rapiditatea, capacitatea de a selecta si de a lua decizii.
Lucrarea de fata contine probele date la concursul pentru clasele V-VIII incepand cu anul 1991 pana in prezent, insotite de rezolvari. Exercitiile pot fi valorificate in activitatea curenta a elevilor, in clasa sau acasa. De asemenea, pot constitui suportul pentru disciplina optionala Matematica distractiva.
Pe parcursul cartii sunt de asemenea incluse fragmente din scrisorile trimise de participantii la taberele si excursiile oferite ca premii, fotografii, rubrici din Revista taberei Cangurul. Va recomandam sa le explorati pagina cu pagina. Veti avea numai de castigat!

Anul aparitiei: 2009
Nr.pagini: 391

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1223 sec