Cangurul matematician. Matematica distractiva pentru clasele IX-XII, Concursul International de Matematica Aplicata Cangurul

Cangurul matematician. Matematica distractiva pentru clasele IX-XII, Concursul International de Matematica Aplicata Cangurul
-20%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Matematica
Preț: 20,00 lei
25,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Cartea contine problemele date la concursurile de matematica aplicata Cangurul in perioada 1994-2011 la clasele a IX-a– a XII-a, insotite de raspunsuri si indicatii.
Cu o traditie veche in Romania, concursurile Cangurul s-au impus ca un proiect educational complex, menit sa stimuleze invatarea matematicii prin probleme atractive, cu potential creativ-aplicativ. Editiile mai noi ale concursurilor ofera elevilor de liceu posibilitatea alegerii intre o problema de matematica si una de informatica. In acest fel, elevii sunt stimulati sa combine doua discipline pentru a realiza o strategie de lucru cat mai eficienta.
Pe parcursul cartii sunt inserate fragmente din scrisori trimise de participantii la taberele si excursiile oferite ca premii, fotografii din excursii, extrase din Revista taberei Cangurul. Toate acestea ofera motive in plus pentru implicare in rezolvarea problemelor.


Anul aparitiei: 2011
Pagini continute: 372

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1405 sec