Cartea abundentei
9,00 lei
10,00 lei (-10%)

Cartea abundentei

Cartea abundentei
-10%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Motivational
Preț: 9,00 lei
10,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Iti doresti mai multi bani si mai multa prosperitate in viata ta? Daca da, atunci treci de la constiinta efectului (a materialitatii) la cea a Cauzei (a spiritualitatii).

Ori de cate ori conferi putere unui efect, tu ii conferi propria ta putere personala. Cu alte cuvinte, ii permiti efectului sa aiba o putere asupra ta.

Au banii putere?

Daca raspunzi prin da, inseamna ca tu esti cel care le-ai transferat aceasta putere, devenind sclavul lor. Cum s-ar spune, ai inversat rolurile!

Adevarata Sursa de bani este Prezenta Interioara– Sinele dinlauntrul tau, nu mintea ta rationala sau ganditoare. Singura Sursa a oricarei forme de abundenta este Prezenta Divina dinlauntrul tau.

Atat timp cat mintea ta se focalizeaza asupra acestei Cauze, fluxul energiei (abundentei) va curge liber in viata ta. Invers, atat timp cat te vei focaliza asupra efectelor, tu vei bloca automat acest flux.

Cu cat vei deveni mai impersonal in ceea ce priveste sursa de provenienta a banilor tai (slujba, salariu, comisioane, investitii, partenerul de viata, etc.), cu atat mai personal te vei raporta la adevarata Sursa a banilor tai.

Cu alte cuvinte, cu cat vei cultiva o relatie mai stransa cu Sinele tau Divin, cu atat mai mare va fi abundenta din viata ta.


Scopul acestei carti este sa iti ofere o colectie de idei usor de inteles referitoare la prosperitate, pentru a le integra apoi in viata ta.

Poti reciti oricand doresti aceste idei, pentru a-ti reaminti astfel ca tu esti o incarnare a principiului universal al abundentei si ca singurele limitari ale acestui principiu sunt cele pe care ti le impui singur.

In prima parte a cartii vom analiza mesajele referitoare la abundenta transmise de-a lungul istoriei.

In partea a doua vei gasi Planul de 40 de Zile pentru Obtinerea Prosperitatii pe care l-am prezentat in cartea mea, Manualul practic al maiestriei si al realizarii de sine.

Partea a treia isi propune sa te ajute sa iti remodelezi constiinta astfel incat sa intelegi mai bine energia banilor.

In sfarsit, partea a patra iti prezinta o compilatie a unor texte referitoare la prosperitate preluate din cartile mele anterioare.

Fara doar si poate, lucrarea de fata nu acopera in totalitate subiectul abundentei.

Daca vei practica insa principiile descrise in ea si daca vei face tot ce iti va sta in puteri pentru a-ti deschide constiinta in fata bogatiei din interiorul tau, nu va trece mult si iti vei primi mostenirea divina pe care o meriti.

Cu cat te vei trezi mai tare, cu atat mai mare va fi contributia ta la stergerea tiparelor saraciei si lipsurilor din constiinta colectiva a umanitatii.

Bunastarea generala incepe intotdeauna cu cea individuala.

CUPRINS:

Introducere

PARTEA INTAI. Mesaje referitoare la abundenta transmise de-a lungul istoriei
PARTEA A DOUA. Planul de 40 zile pentru obtinerea prosperitatii
PARTEA A TREIA. Tu esti una cu banii pe care ii ai
PARTEA A PATRA. O compilatie de texte referitoare la prosperitate din cartile mele anterioare

Meditatie de incheiere
Despre autorAnul aparitiei: 2011
Numarul de pagini: 76
Formatul in cm. (l x L): 13 x 20
Traducerea din limba engleza: Cristian HANU
Titlul original: The Abundance Book

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1452 sec