Cartea cartilor de intelepciune - Cartea intelepciunii divine

Cartea cartilor de intelepciune - Cartea intelepciunii divine
Anul publicării: 2011
Categoria: Altele
Preț: 163,50 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Cartea cartilor de intelepciune - Cartea intelepciunii divine de Iordache Bota. Cartea celor doua scopuri divine. Aceasta carte are doua scopuri divine.

Primul scop divin este ca va dezvalui milioanelor si miliardelor de oameni din intreaga lume, intelepciunea pe care au lasat-o in urma lor mosii si stramosii nostrii.
Al doilea scop divin este ca prin intermediul ei, milioanele si miliardele de oameni care vor citi, vor putea lasa in urma lor semn al prezentei lor fizice pe acest pamant si al trecerii lor prin aceasta lume.
Posesorul  acestei carti, va trai (in inimile si in mintile celor care vor citi aceasta carte) cel putin atata timp cat va trai si cartea aceasta, pentru ca, numele lui (odata inscriptionat pe pagina alaturata a cartii), va fi citit si apoi pomenit, de fiecare cititor al ei

Aceasta carte trebuie mai intai citita iar apoi pastrata cu grija pentru a putea fi apoi transmisa in cat mai bune cinditii din generatie in generatie, fiilor, nepotilor si stranepotilor tai. Ea va atesta urmasilor tai ca ai citit-o (si tu) si ca ti-ai insusit si tu intelepciunea ascunsa in randurile ei.
Ea va atesta nu numai iubirea parinteasca pentru ei, dar mai ales dorinta ta sincera de a-i ajuta si pe ei sa o descopere si apoi sa traiasca si ei in lumina intelepciunii.

Cartea aceasta este o adevarata enciclopedie a intelepciunii. Ea cuprinde: 238 povestiri de intelepciune; 214 pilde de intelepciune; 36 lectii de viata; 36 invataturi de intelepciune; 71 cugetari de intelepciune; 116 sfaturi de intelepciune; 9 carti antice de intelepciune; 7 carti ale religiilor lumii; 250 povete de intelepciune; peste 2000 citate de intelepciune... si multe, multe altele.

O singura povestire, o singurã pilda, o singura lectie, o singurã invatatura, o singura cugetare, un singur sfat, o singura povata, ba chiar si un singur citat din aceasta carte, te poate ajuta sa-ti cresti capacitarea de folosinta a creierului tau si sa devii astfel un om mai intelept si mai fericit.

Cartea aceasta iti oferã aici mii si mii de posibilitati de a o face!...

Cartea aceasta este o carte neaparat necesara tuturor celor care nu au facut o facultate, ba chiar si celor care au facut-o! Format A4 (210x297 mm) Anul aparitiei: 2011 Coperti cartonate Nr.pagini: 1000

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1227 sec