Manualul intelepciunii - invataturile lui Iordache Bota lasate mostenire fiilor sai David si Daniel

Manualul intelepciunii - invataturile lui Iordache Bota lasate mostenire fiilor sai David si Daniel
Anul publicării: 2011
Categoria: Motivational
Preț: 27,25 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Manualul intelepciunii - invataturile lui Iordache Bota. Cartea aceasta cuprinde cele mai importante 200 de lectii de intelepciune pe care autorul le lasa prin testament drept mostenire fiilor sai.
Cartea cuprinde toate calitatile mentale cu ajutorul carora autorul doreste sa-si echipeze odreslele pentru ca acestia sa poata ajunge oameni demni si de nadejde ai acestei lumi. Cateva dintre aceste calitati sunt psihologice si include: ambitia, vointa, dorinta, perseverenta, consecventa, iar altele precum intelepciunea, cinstea, puritatea, omenia, dreptatea, adevarul si integritatea sunt calitati de suflet si sunt foarte importante pentru adevaratii invingatori ai acestei lumi.

Aceasta carte se potriveste foarte bine si acelui parinte care intr-un fel ori altul a pierdut custodia copiilor, si care nu are ocazia sa-si exercite importantul rol de parinte. Cartea de fata contine cele mai importante 200 de lectii de intelepciune pe care un parinte trebuie neaparat sa le dea spre invatare copiilor sai, pentru a se asigura ca acestia se vor tranforma in adulti intelepti si oameni de nadejde ai acestei lumi.


Format A5 (210 x 150 mm)
Anul aparitiei: 2011
Nr.pagini: 240

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1588 sec