Cartea neagra a psihanalizei

Cartea neagra a psihanalizei
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Tratat
Preț: 90,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Cartea neagra a psihanalizei. Cartea neagra a psihanalizei. Sa traim, sa gandim si sa o ducem mai bine fara Freud

„A gandi, a trai si a o duce mai bine fara psihanaliza
Nu e vorba doar de cuvinte, de idei sau dezbateri de camera. Conform mai multor studii internationale, tulburarile psihice se afla intr-o constanta crestere. O persoana din doua este sau va fi confruntata de-a lungul vietii, cu o boala psihica, si una din cinci va prezenta o forma grava de tulburare psi¬hologica.
A cunoaste mai bine aceste tulburari, a le ingriji mai bine are o importanta vitala. Cei care sufera trebuie sa cunoasca pertinenta si eficacitatea terapiilor propuse. La cine sa apelezi in caz de depresie sau de tulburari anxioase? Ce tratamente se dovedesc mai eficace in schizofrenie? Cum sa faci fata anore¬xiei? Sunt lucruri care, intr-un fel sau altul, ne privesc pe toti.
Dincolo de toate acestea, speranta noastra, publicand aceasta carte, este sa ajutam cititorul sa vada mai limpede in interiorul sau. In ce fel suntem determinati de trecutul nostru? Ce educatie sa le oferim copiilor nostri? Cum sa infruntam tra¬umele vietii si nedreptatile conditiei umane? Se poate trai, se poate gandi, poti sa o duci mai bine fara psihanaliza? Care este partea de stiinta, de filosofie si de iluzie care vegheaza asupra acestei conceptii a omului?
Fara nici o indoiala, Sigmund Freud ne-a influentat modul de a trai. Psihanaliza face parte din trecutul nostru si ne mode¬leaza prezentul. Ramane insa de vazut in ce masura va face ea parte si din viitorul nostru.“
                      
Autor:  Catherine Meyer (coord.), Mikkel Borch-Jacobsen, Jean Cottraux, Didier Pleux, Jacques Van Rillaer                                                                                                                                                                (Catherine Meyer)
Coperta: 300 gr/mp policromie
Coordonate: format 16 x 24 cm
Nr.pagini: 746

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.2066 sec