Cartea prescolarului
25,49 lei
29,99 lei (-15,01%)

Cartea prescolarului

Cartea prescolarului
-15%
Editura:
Anul publicării: 2010
Preț: 25,49 lei
29,99 lei (-15,01%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

CARTEA PRESCOLARULUI
EDITIE DE LUX - EDITIE CARTONATA.
UN EXCELENT JURNAL COLOR AL PRESCOLARULUI, UN ALBUM IN CARE SE POATE COMPLETA SAU SE POT PUNE FOTOGRAFII ALE COPIILOR DE LA INCEPUTUL GRADINITEI SI PANA LA PLECAREA LA SCOALA.

Copiii sunt diferiti. Si totusi, toti copiii urmeaza acelasi ciclu al dezvoltarii. Ceea ce difera de la un copil la altul este ritmul personal al fiecaruia.
Trebuie sa stim, totusi, ca nuîntotdeauna mai repedeînseamna si mai bine sau mai mult.
Asadar, sa-i lasam sa ne arate ei singuri care le sunt limitele la un moment dat, sa-i ajutam sa le depaseasca cu usurinta si sa perceapa acest lucru ca pe o victorie personala, sa-iînvatam cum pot sa arate celor din jur cine sunt ei.
Acest lucru doreste, de fapt, sa transmita parintilor si micutilor lor, lucrarea CARTEA PRESCOLARULUI, elaborata de Editura Diana, cu sprijinul unor colege educatoare si mameîn acelasi timp.
Consideram ca macheta interesanta, prietenoasa si deosebit de atractiva a acestei lucrari, precum si valoarea psihopedagogica vor fi câteva dintre argumentele pentru care ea va fi aleasa din rafturile librariilor, deopotriva de educatoare si parinti,în efortul lor comun de a-i ajuta pe micuti sa se cunoasca si, implicit, sa cunoasca succesul.

 
Pagini: 28 PAG. + 2 PAG. AUTOCOLANT
Format: 24 X 29
Anul: 2010

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.2994 sec