CD - Atelier pentru mic mobilier

CD - Atelier pentru mic mobilier
-10%
Anul publicării: 2009
Categoria: Diverse
Preț: 78,48 lei
87,20 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Transforma un mic atelier de mobila intr-o afacere cu un profit mare

Datorita dimensiunilor sale reduse, micul mobilier este usor de executat si nu solicita cerinte speciale de montaj! Afla cum sa valorifici forta afacerii cu mic mobilier din lucrarea"Atelier pentru mic mobilier", afacere la cheie pe CD.

Este foarte simplu! Ai acum la dispozitie cel mai practic ghid:"Atelier pentru mic mobilier" care te invata cum sa incepi o afacere solida si foarte profitabila.

In incercarea de a-si personaliza casa si de a se simti cat mai confortabil in intimitate, tot mai multi romani prefera sa dea un ban in plus pentru a-si achizitiona mobila dupa„chipul si asemanarea lor”.

Avantajele afacerii cu mic mobilier


Ai o piata cat vezi cu ochii! In toata tara: case de locuit, case de vacanta, blocuri, hoteluri, pensiuni si alte unitati turistice existente!

Ca este vorba de spatii de locuit, de hoteluri sau restaurante, toate acestea trebuie mobilate!!! Iar asta, pentru orice intreprinzator in domeniul mobilierului, inseamna profit pe masura!

Investitia in atelierul pentru mic mobilier este foarte redusa!

Cererea pentru mobilier este mare, diversificata si neacoperita, astfel ca te poti orienta spre o nisa cu potential!

Descrierea afacerii


Conform statisticilor, casa ramane un domeniul in care romanul investeste tot mai multi bani, in detrimentul, sa zicem, unor excursii costisitoare sau al achizitionarii unei masini. Acest apetit se dovedeste a fi un fenomen tot mai raspandit si de aceea au aparut pe piata numeroase firme care produc mobila la comanda, in principal din PAL melaminat si lemn.

Afacerea pe care v-o propunem se refera la organizarea unei activitati de productie de mobilier personalizat (la comanda) si de servicii adiacente. La cerere puteti oferi servicii de intretinere si reconditionari. In functie de amploarea pe care doriti sa o dati afacerii si de capitalul pe care doriti sa-l investiti, puteti amenaja o zona de contact cu clientii (cu o suprafata de expunere a unor produse finite) un birou de proiectare si o zona de executie a mobilierului.

Spatiul necesar desfasurarii in bune conditii a activitatii trebuie sa fie de minimum 20 de metri patrati. Atelierul va fi dotat cu cateva echipamente: banc de lucru, o masina de indreptat, un ferastrau mecanic stationar, o masina de gaurit, diverse scule si dispozitive (pile, dalti rindele, ciocane, chei, rulete etc).

Este recomandat ca de la inceputul afacerii, sa incheiati un contract cu un furnizor serios de lemn sau de PAL, cu vechime in bransa si care sa aiba sediul in zona atelierului dvs., de la care sa va aprovizionati in mod constant.

Acordati facilitati si gratuitati clientilor dvs. pentru ai atrage, astfel transportul si montarea mobilierului pot fi gratuite, iar la livrare puteti oferi un certificat de garantie pentru o perioada de 6-12 luni. Desigur, dupa expirarea acestui termen, clientul se va adresa tot firmei in cauza pentru remedierea eventualelor defectiuni.

Atentie! Nu incepeti productia fara un avans de 50% din valoarea comenzii, astfel incat sa va acoperiti cheltuielile cu materiile prime si materialele folosite.

Metodele prin care va puteti face cunoscut pe piata sunt urmatoarele: Internetul, recomandarile clientilor multumiti si, eventual, participarea la targuri de mobila.

Toate informatiile legate de demararea si desfasurarea cu succes a afacerii le gasiti pe CD-ul“Atelier pentru mic mobilier”, care contine informatii despre:
alegerea materialului lemnos: cherestea de foioase sau rasinoase, PAL, PFL, furnire, placaje, panele sau placi celulare
materiale auxiliare pentru executarea mobilierului: adezivi, chituri, lacuri etc.
unelte si modalitati de fixare a componentelor de mobilier
executarea desenelor de lucru
scule si utilaje pentru prelucrarea lemnului
ordinea operatiilor de prelucrare a materialului lemnos
tipuri de imbinari utilizate in constructia de mobilier
reguli privind pregatirea suprafetelor si finisarea mobilierului
masuri generale de protectia muncii
un plan de afaceri bine documentat si adaptat realitatilor pietei romanesti
legislatia specifica afacerii
adrese utile
Folosind aceste informatii, reusiti sa oferiti la un pret relativ redus, mobilierul dorit de clienti. Micul mobilier din lemn reprezinta o provocare pentru orice persoana care doreste sa inceapa o afacere. Piata romaneasca este deschisa, existand multe nise pe care va puteti lansa, chiar si cu o productie mica. Puteti demara aceasta afacere si ca a doua activitate.

Autor(i):    Gheorghe Buzdrug, Ioana Andrievici, Viorel Andrievici, Florin Turza
Anul aparitiei: 2009
Format: CD

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1405 sec