CD cu soft educational, pentru clasele a III-a si a IV-a. Roti de fier (Super joc educativ 3D)

CD cu soft educational, pentru clasele a III-a si a IV-a. Roti de fier (Super joc educativ 3D)
-10%
Editura:
Anul publicării: 2010
Preț: 19,80 lei
22,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Jocul educativ 3D"Roti de fier” este o incitanta provocare in universul educatiei distractive.

     Jucatorul are un oras pe care trebuie sa-l dezvolte facand comert cu celelalte 6 orase. Acestea sunt: Orasul Hamburger (oras specializat in produse alimentare), Orasul Carpeni (oras specializat in produse de imbracaminte si incaltaminte), Orasul Titesti (oras specializat in produse petroliere si alte resurse energetice), Orasul Pietrova (oras specializat in materiale de constructii), Orasul Tranzistoria (oras specializat in tehnologie si masini) si Orasul Ka-Buum (oras specializat in produse chimice).

   La inceput jucatorul are un tren mai vechi, care consuma mai mult combustibil, poate transporta greutati mai mici, avand o viteza mai mica. Daca jucatorul este insa un bun manager, poate castiga mai multi bani intr-un timp mai scurt, consultand lista cu misiuni si acceptand una dintre ele, pe care o considera mai profitabila. Nu trebuie uitata alimentarea cu combustibil a trenului si satisfacerea nevoilor propriului oras.
    
   Jucatorul poate sa-si imbunatateasca trenul cu banii castigati, adica: sa-si mareasca viteza, sa franeze mai bine, sa consume mai putin combustibil, sa transporte greutati mai mari. Cand are economisiti 455. 000 de edu banuti, poate sa-si achizitioneze un nou tren. Pentru a-l putea conduce insa este nevoit sa castige licenta de transport pentru acesta. Astfel va primi un test interdisciplinar de 10 intrebari, iar pentru a fi declarat admis este nevoie sa raspunda corect la cel putin 8 intrebari. Si acest nou tren poate fi imbunatatit, la fel ca si ultimul tren, care este si cel mai modern si mai rapid. Acesta din urma poate fi cumparat cu 958. 000 de edu banuti.

In permanenta jucatorul se poate compara cu ceilalti jucatori, avand si un grup de prieteni in lista sa. Astfel poate sa vizualizeze si sa compare: numarul de locuitori ai orasului sau cu al celorlalti, calitatile trenurilor, kilometri parcursi si timpul in care s-a reusit respectiva performanta.
Cerinte minime

Windows XP/ Windows 7

1 GB DDRAM

1. 6 GHz DualCore procesor

Ati Radeon x1300 /GeForce

7 Series /model echivalent

256 MB placa video cu

accelerare 3D

placa audio

600 MB spatiu liber

Cerinte recomandate

Windows XP/ Windows 7

2 GB DDRAM2

2. 2 GHz DualCore procesor

Ati Radeon x1300 /GeForce

8 Series /model echivalent

256 MB placa video cu

accelerare 3D

placa audio

600 MB spatiu liber

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1115 sec