Cd - Practica avocatiala (Cereri, aparari, cai de atac, concluzii scrise, consultatii, reguli si proceduri interne)

Cd - Practica avocatiala (Cereri, aparari, cai de atac, concluzii scrise, consultatii, reguli si proceduri interne)
-10%
Anul publicării: 2012
Categoria: Carti diverse
Preț: 71,10 lei
79,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Realizat in conformitate cu cartea, CD-ul"Practica avocatiala" contine un numar considerabil de cereri de chemare in judecata, intampinari, note de aparare si cai de atac.

In premiera in Romania, cd-ul contine si textele unor consultatii avocatiale, precum si un capitol cu totul special, dedicat organizarii unei societati de avocatura.

Redactate minimalist, o parte dintre notele cu privire la viata avocatilor si problemele carora trebuie sa le faca fata au fost publicate online pe Juridice.ro, Dreptonline.ro si website-uri ale Grupului de editura si consultanta Rentrop& Straton.

Daca dumneavoastra, stimate cititor, veti aprecia parcurgand aceasta carte ca nu tot ceea ce am scris este irefutabil, daca veti avea alte pareri decat ale noastre cu privire la problemele de drept abordate, va rugam sa aveti in vedere ca in focul luptei judiciare ies scantei. Toate textele din cd sunt crampeie din activitatea reala a avocatilor. Prelucrarea textelor s-a facut doar in scop editorial.

Ne-am straduit sa publicam un corp de documente relevante, care sa poata constitui o sursa de inspiratie pentru activitatea practica. Speram sa putem fi de folos, mai cu seama generatiilor de profesionisti ai dreptului care se ridica tragand dupa ei in sus intreaga societate romaneasca.

In partea finala a cd-ului veti gasi si o colectie de aprecieri cu privire la avocatura si la relatiile practicii avocatiale cu sistemul judiciar si alte profesii, aprecieri asumate dupa 17 ani de activitate neintrerupta in slujba justitiabilului.

CD-ul poate fi instalat pe 3 calculatoare folosind aceeasi licenta.


Date tehnice
Autori: Savescu Andrei E., Cioroaba Marinela, Nitoiu Ruxandra
Titlu: Practica avocatiala - CD
Format: CD

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1053 sec