Cercetarea de marketing - Cum sa patrunzi in mintea consumatorului, cum masori si cum analizezi informatia

Cercetarea de marketing - Cum sa patrunzi in mintea consumatorului, cum masori si cum analizezi informatia
-15%
Editura:
Anul publicării: 2006
Categoria: Carti diverse
Preț: 76,50 lei
90,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

CERCETAREA DE MARKETING reprezinta o lucrare de mare calibru, care imbina cunostintele vaste de psihologie, marketing si statistica ale autorului cu experienta sa practica din cadrul unui prestigios institut de cercetare de piata. Autorul porneste de la probleme concrete de marketing si arata ce fel de cercetari sunt necesare, cum trebuie efectuate si cum trebuie analizate rezultatele pentru a lua decizii practice eficiente.

Cartea iti ofera toate resursele de care ai nevoie ca sa proiectezi, sa realizezi si sa interpretezi o cercetare de marketing sau de opinie publica. Vei gasi utila dezbaterea problemelor de baza cu care se confrunta marketingul in ce priveste: psihologia consumatorului, segmentarea pietei, pozitionarea marcii, produsul, publicitatea, pretul si distributia.

APELAND LA INFORMATIILE DIN ACEASTA LUCRARE, VEI PUTEA:
. Sa intelegi psihologia consumatorului;
. Sa cunosti metode din practica cercetarii actuale, prezentate in cele mai mici amanunte;
. Sa afli cum poti sa p`trunzi in mintea consumatorului si sa gasesti solutii practice la probleme concrete de marketing;
. Sa stii cum sa folosesti rezultatele cercetarii pentru a lua decizii de succes;
. Sa comunici eficient cu cercetatorii si sa comanzi cercetarile de care ai nevoie, in calitate de manager sau practician de marketing.

Cuprinzatoare si plina de observatii pertinente, cartea lui Petre Datculescu descrie metodele si tehnicile care au revolutionat disciplina cercetarii consumatorului si au intrat in practica de zi cu zi a marilor companii si institute de cercetare.

Nr. de pagini: 672
Anul aparitiei: 2006

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1283 sec