Chirurgie maxilo-faciala. Curs

Chirurgie maxilo-faciala. Curs
PRP: 68,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 55,76 lei
Diferență: 12,24 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2008

DESCRIERE

Curs aprobat de Consiliul Universitar al Facultatii de Stomatologie, UMF,, Carol Davila", Bucuresti


Prezentul volum a fost structurat in asa fel incat sa raspunda la doua deziderate majore: primul a fost acela de a actualiza capitolul de oncologie oro-maxilo-faciala, in contextul noilor concepte internationale. Extensia capitolului de oncologie se datoreaza si dorintei de a pune la dispozitia chirurgilor maxilo-faciali un
material privind patologia oncologica orala si maxilo-faciala. Lipsa unor oncologi specializati in patologia orala si maxilo-faciala, absenta unei evidente clare a bolnavilor cu tumori maligne, dificultatea urmaririi acestor bolnavi dispersati in toata tara, constituie la ora actuala impedimente majore in depistarea,     tratarea si dispensarizarea acestor bolnavi al caror numar se afla intr-o crestere alarmanta.

Al doilea deziderat a fost acela de a scrie un volum de chirurgie maxilo-faciala, axat pe programa analitica a studentilor anului VI ai Facultatii de Stomatologie, in care s-au inclus, alaturi de patologia oncologica maxio-faciala, si alte capitole importante de patologie a viscero-craniului. Volumul de fata reprezinta si un punct de vedere personal, prin prizma unei experiente clinice de patru decenii, acumulata in Clinica de chirurgie Maxio-Faciala din Bucuresti, sub indrumarea unor maestri, nume de referinta ale specialitatii, precum: Valerian Popescu, Corneliu Burlibasa, Stelorian Stanescu, Carol Stieber, Iulia Ghitescu, Mihai Sturza si multi altii.

Autori: Nicolae Ganuta, Alexandru Bucur

Nr. de pagini: 272
Anul aparitiei: 2008

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0769 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.