Cinci milenii de razboi secret. O enciclopedie a spionajului

Cinci milenii de razboi secret. O enciclopedie a spionajului
Anul publicării: 2013
Categoria: Tratat
Preț: 55,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Prima Enciclopedie a spionajului din literatura romaneasca, volumul de fata, cuprinzand peste 600 de termeni, referitori la diferite categorii de date (perioade istorice, evenimente, institutii, personalitati, metode, categorii de actiuni etc.) acopera intreaga istorie a Razboiului secret si a activitatilor informative, pe toate meridianele lumii.
Volumul a fost conceput, in primul rand, ca un instrument de lucru pentru cercetatori a diferite domenii, de la istorie la politologie, dar, avand in vedere caracterul sau tematic,„narativ”, el poate prilejui o lectura instructiva si revelatoare pentru cercuri mai largi de cititori interesati de cunoasterea unor subiecte mai mult sau mai putin elucidate, evenimente mai mult sau mai putin descifrate si a unor personalitati, adesea de exceptie, cu un destin uneori dramatic care au avut un rol important in istorie, dar si in existenta generatiilor trecute si, probabil, a celor viitoare…

„Dl. Alexandru Popescu este nu numai un detectiv al istoriei de un inalt profesionalism, dar si un narator, care stie sa dozeze si sa asocieze informatia si emotia”. (Acad. Florin Constantiniu)

„Dr. Alexandru Popescu este un bun cunoscator al domeniului si, fara doar si poate, numele lui este o garantie de profesiona-lism si onestitate”. (Prof. dr. Ion Calafeteanu)

Dr. ALEXANDRU POPESCU, istoric, etnolog si diplomat, este autorul a 21 de volume aparute in tara si peste hotare, in domeniile culturii populare, istoriei Romaniei si universale, relatiilor culturale, diplomatice si istoriei universale a spionajului: Viena secreta; Academia secretelor. Intelectualii si spionajul; Agentii marturisiti. Diplomatii si spionajul; Frumoasele agente. Femeile si spionajul; Dictionar universal al spionilor.

Nr. de pagini : 452
Anul aparitiei : 2013

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1227 sec