Claudia Matache - Caiet de lucru dedicat rezolvarii exercitiilor din manualul Comunicare in Limba Romana, clasa a II-a, partea a II-a

Claudia Matache - Caiet de lucru dedicat rezolvarii exercitiilor din manualul Comunicare in Limba Romana, clasa a II-a, partea a II-a
-10%
Anul publicării: 2015
Categoria: Literatura
Preț: 8,55 lei
9,50 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Va invitam sa descoperti si Caietul elevului semestru al II-lea! 88 de pagini color invita copilul la invatare Micul elev va fi incantat sa utilizeze un caiet de lucru dedicat rezolvarii exercitiilor din manualul de Comunicare in limba romana, clasa a II-a.

Exercitiile imbraca forme distractive, aduc elemente de noutate:„Harta textului”, Explozia stelara”,„Ciorchine”,„Diagrama”. Este integrata liniatura specifica, cea de tip 2 in primele trei unitati si cea dictando pana la sfarsitul caietului. Atentie insa, in fiecare unitate veti gasi si exercitii noi, menite sa capteze atentia micului scolar!

Veti descoperi aici: - spatiul propice pentru rezolvarea usoara si distractiva a exercitiilor din manual; - indicatii de lucru pentru acasa si in clasa; - exercitii explicate si exemple variate; - caietul este conceput pentru a usura munca dascalului la clasa si a elevului acasa.

Caietul elevului face parte din Colectia EduTeca si este in conformitate cu Programa scolara pentru disciplina– Comunicare in limba romana– clasa a II-a, aprobata prin Ordin al Ministrului Educatiei Nationale nr. 3418/19. 03. 2013.

Nr. de pagini: 88
Anul aparitie: 2015

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1635 sec