Codul bunelor maniere

Codul bunelor maniere
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 136
Categoria: Altele
Preț: 9,90 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

CODUL BUNELOR MANIERE.

Punctul de pornire al cartii a fost o editie a unui ghid de comportare englezesc aparut la inceputul secolului al XX-lea la Londra, capitala mondiala a politetii.
Tema educatiei si a bunelor maniere are, in ziua de azi, succes garantat pretutindeni in lume si, desigur, si in Romania. Prin aceasta, oamenii dau semn ca vor sa se intoarca in teritoriile confortabile ale armoniei, stimei reciproce si de sine, ale adevaratelor valori. �Codul bunelor maniere� este o lucrare succinta, lesne de abordat, de apropiat si de asumat de orice persoana si personalitate.

Cartea, in format de buzunar � putand astfel sa-l insoteasca pe beneficiar pretutindeni - incepe cu explicarea sintagmelor Te rog! si Multumesc!. In continuare, lamureste si analizeaza principalele imprejurari din viata omului, dandu-i, fireste, sugestii de abordare si comportare. Se �ncheie foarte interesant cu un cod al lui Zinoviev, dupa ce, pe parcurs, trece in revista chiar si �Invataturile unui patit�.
Cartea incepe cu explicarea atat de cunoscutelor sintagme Te rog! si Multumesc! si se incheie foarte interesant cu un cod al lui Zinoviev.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.134 sec